Hagetraktor29.04.2024

Slik skifter du et batteri i en bensindrevet hagetraktor

Etter at du har brukt Husqvarna-hagetraktoren en stund, merker du kanskje at hagetraktoren ikke starter raskt nok, eller at den ikke starter i det hele tatt.

En av årsakene til dette kan være at batteriet i den bensindrevne hagetraktoren er gammelt og må skiftes ut.

Til dette trenger du:

• en skrunøkkel
  • et batteri;typen batteri avhenger av den bensindrevne hagetraktoren. Se brukerhåndboken hvis du trenger informasjon om hvilken batteritype som skal brukes.

ADVARSEL: Fare for elektrisk sjokk og brannskader. Før du begynner å arbeide med batteriet, må du fjerne eventuelle smykker fra hendene, også armbåndsur. Metallgjenstander som berører batteripolene kan forårsake brannskader, elektrisk støt og kortslutning av batteriet.

FORSIKTIG: Plasseringen av batteriet i hagetraktoren avhenger av produktmodellen.

Slik skifter du batteriet i en bensindrevet hagetraktor

1. Fjern poldekselet på den svarte batterikabelen.
  2. Fjern skruene, skiven, mutteren og den svarte batterikabelen fra den negative (-) polen på batteriet.
  3. Fjern poldekselet på den røde batterikabelen.
  4. Fjern skruene, skiven, mutteren og den røde batterikabelen fra den positive (+) polen på batteriet.
  5. Fjern forsiktig batteriet fra produktet.
  6. Sett et nytt batteri på plass.
  7. Fest den røde batterikabelen til den positive (+) polen på batteriet, og installer mutteren og skruen.
  8. Monter poldekselet på den røde batterikabelen.
  9. Fest den svarte batterikabelen til den negative (-) polen på batteriet, og installer mutteren og skruen.
  10. Monter poldekselet på den svarte batterikabelen.