Hagetraktor29.04.2024

Kraftig vibrasjon ved bruk av hagetraktor

Når du bruker Husqvarna-hagetraktoren, kan det hende at du merker kraftig vibrasjon.

Årsaker til kraftig vibrasjon i hagetraktoren

Feil installerte kniver

Kontroller at knivene er riktig installert. Kniver som er feil installert, kan forårsake skade på produktet.

Slik skifter du knivene på en hagetraktor

Ubalanserte kniver

Undersøk knivene for slitasje og skade. Kniver som er skadet eller sløve, kan forårsake skade på produktet.

Slik undersøker du knivene på en hagetraktor

Andre årsaker til kraftig vibrasjon

Enkelte andre grunner til at hagetraktoren vibrerer når den er i bruk, kan være:

• løs motor
  • løse remhjul

Hvis du opplever disse årsakene, tar du kontakt med den lokale autoriserte Husqvarna-forhandleren.