Wat is een QR-code?

Een QR-code is een machineleesbare barcode die uit zwarte en witte vierkantjes bestaat. Het kan informatie opslaan en gescand worden met de camera van een smartphone of een soortgelijk apparaat.

Als u bijvoorbeeld de onderstaande QR-code scant, gaat u naar Husqvarna.com.

Waarom hebben Husqvarna-producten QR-codes?

De QR-code op uw Husqvarna-product slaat informatie over uw product op.

Het wordt gebruikt om te bepalen welk model uw product is en welke unieke ID het heeft. U kunt ook de QR-code gebruiken om uw product toe te voegen aan Husqvarna Connect.

Zie Aan de slag met Husqvarna Connect voor meer informatie over het toevoegen van producten aan Husqvarna Connect.