Од шуми до расадници, од фарми до големи градини

Ако ви се потребни алатки кои можат да се употребуваат од шуми до градини, тогаш погледнете ја Husqvarna палетата на производи за дворови и шуми. Ви нудиме моторни пили, трактори, рајдери, сечаци и моторни коси кои се лесни за употреба, а во исто време издржливи во вршењето на најтешките работи, без разлика на работните услови. Опремата за безбедност е исто така важен дел од нашиот опус на производи.