• Sve su projektovane da budu najbolje. Koja je za vas?

  Je li vam potrebna najveća, najsnažnija pila za sjekača? Ili neka jednostavna za korištenje, lagana motorna pila? Koja god da vam je potrebna, vaša nova Husqvarna lančana pila dolazi sa decenijama profesionalnog iskustva.

 • Koliko spremni želite da budete?

  Istražite naše nove duvače snijega: seriju 100-, i potpuno novu 200- i 300-seriju! Za učinak koji vam je potreban, sa originalnom Husqvarna kvalitetom.

  Pronađite vaš snijeg ovde
 • Izbjegnite iznenadne kvarove i zadržite korak.

 • S Vama i vašim vrtom na umu.

  Lijepo i vješto uređen vrt pruža mnogo zadovoljstva, a rad da se to postigne daje isto toliko užitka. Zato smo stvorili izvanredne proizvode visokih performansi, trajne sa inovativnim rješenjima. Naš asortiman snažnih uređaja za rad napolju obuhvata sve, od motornih pila i kosilica do makaza za živicu i bacača snijega. Svi naši uređaji će Vam pomoći da radite udobno i sa lakoćom.

 • Strast za snagom, performansama i inovativnom tehnikom.

  Više od 50 godina rada sa profesionalcima u šumskoj industriji, omogućilo nam je jedinstven pogled i perspektivu rada koju smo iskoristili u budućem razvoju naših proizvoda. Naša želja i inovacije su rezultovali sa snažnijim i pouzdanijim pilama koje zadovoljavaju većinu naših korisnika.

Više novosti iz Husqvarne