Varför måste jag välja ett land?

Vi vill ge kunden bästa möjliga service. Ett sätt är att göra det är att tillhandahålla bruksanvisningen som gäller i det land användaren väljer. Utan landet vet vi inte vilken bruksanvisning som ska visas. Vi vill också kunna hänvisa användarna till den lokala support som finns för varje land så att de kan få hjälp på sitt eget språk. Processerna för e-handel skiljer sig också från land till land, så för att veta om vi kan erbjuda e-handel måste vi känna till landet.