Varför behöver jag bekräfta min e-postadress för att skapa ett Husqvarna-konto?

Det finns flera anledningar till varför vi vill att du bekräftar din e-postadress när du skapar ett Husqvarna-konto. Här är de viktigaste:

• Vi vill säkerställa att du har angett rätt e-postadress så att vi kan kontakta dig om du till exempel om du behöver ett nytt lösenord. Det här är även viktigt för produkt- och ägarregistreringen för framtida funktioner, exempelvis utökad garanti och stöldskydd.
  • Vi vill säkerställa att det finns en verklig person bakom e-postadressen och inte någon robot.
  • Vi vill skydda dig från att få ett konto skapat med din e-postadress utan din vetskap.