Komma igång med Husqvarna Connect

Hämta Husqvarna Connect-appen

Hämta appen från Google Play eller App Store.

Skapa ett konto och logga in

Om du vill använda Husqvarna Connect måste du skapa ett konto (eller använda ditt befintliga Husqvarna-konto) och logga in för att få tillgång till alla funktioner i appen.

• Öppna appen och välj Registrera dig för att skapa ett nytt Husqvarna-konto. Fyll i de obligatoriska uppgifterna och klicka på Skapa konto.
  • Välj Logga in om du redan har ett Husqvarna-konto och fyll i dina uppgifter.

Nu är du redo och kan börja lägga till produkter i ditt konto.

Vill du kunna kontrollera din Automower®-robotgräsklippare?

Om du letar efter en app till din Automower®-robotgräsklippare, ta då istället en titt på Automower® Connect. Den har alla funktioner du behöver för att fjärrstyra din klippare.

Vad är skillnaden mellan Automower® Connect och Husqvarna Connect?

Se även

Vad är Husqvarna Connect?

Hur lägger jag till en produkt i Husqvarna Connect?