Inga e-postmeddelanden har tagits emot från Husqvarna Fleet Services™

Om du inte får några e-postmeddelanden från Husqvarna Fleet Services™ bör du kontrollera följande:

• Kontrollera rapportinställningarna: I mobilappen väljer du fliken Inställningar och sedan trycker du på Rapporter och aviseringar och ser till att Veckorapport är aktiverat.
  • Titta i skräppostmappen i e-postklienten.
  • Kontrollera att e-postadressen stämmer och att det är den du har registrerat för Husqvarna Fleet Services™.