Lägga till Automower®-robotgräsklippare i 500-serien i Husqvarna Fleet Services™.

Om du vill lägga till en Automower®-robotgräsklippare i 500-serien i Husqvarna Fleet Services™ måste du vara inom Bluetooth-räckvidden för robotgräsklipparen och använda mobilappen. Följ instruktionerna nedan.

Obs! Automower®-robotgräsklipparen kan bara ha en aktiv Bluetooth-anslutning åt gången. Se till att ingen annan med en aktiv anslutning till gräsklipparen är i närheten när du försöker lägga till den i Husqvarna Fleet Services™.

1. Öppna appen Husqvarna Fleet Services™.
  2. Tryck på fliken Lager och sedan på de tre punkterna längst upp till höger.
  3. Välj Lägg till robotgräsklippare.
  4. Välj Via Bluetooth.Öppna appen Automower® Connect genom att trycka på Fortsätt (om du inte har appen trycker du på Gå till App Store för att ladda ned den).
  5. Slå på klipparens huvudbrytare. Automower®-robotgräsklipparen är nu upptäckbar i 180 sekunder. Stanna kvar i närheten av klipparen tills parkopplingen är klar.
  6. Vänta tills klipparen visas på listan. Om klipparen inte dyker upp inom ca 30 sekunder startar du om den.
  7. Välj den klippare du vill lägga till.
  8. Ange PIN-koden.
  9. Tryck på Hämta parkopplingskod.
  10. Ange ett namn för gräsklipparen i Husqvarna Fleet Services™.
  11. Tryck på Stäng.
  12. Välj Lager och kontrollera att gräsklipparen visas i listan.

Nu har du lagt till gräsklipparen i Husqvarna Fleet Services™.

Ingår den i en maskinpark?

Om du försöker lägga till en robotgräsklippare men får ett meddelande om att den redan ingår i en maskinpark måste du kontakta Husqvarnas support. Det går endast att lägga till Automower®-robotgräsklippare i en Husqvarna Fleet Services™-lösning.