Konfigurera en robotgräsklippare från Husqvarna i Husqvarna Fleet Services™

Det finns flera sätt att konfigurera en robotgräsklippare i Husqvarna Fleet Services™. Vilket sätt du bör välja beror på vad du vill åstadkomma.

Du kan använda webbplatsen för Husqvarna Fleet Services™ eller mobilappen för att stoppa, starta och parkera robotgräsklipparen samt ändra klipphöjd, schema och andra inställningar.

Via webbplatsen kan du utfärda kommandon till flera klippare samtidigt.

Via mobilappen får du även tillgång till alla funktioner som finns i Automower® Connect-appen.

Husqvarna Fleet Services™-webbplatsen

Välj Robotgräsklippare i statusvyn. Välj en eller flera klippare i listan genom att markera rutan till vänster, och välj önskat kommando.

Om du vill ändra inställningar för enskilda klippare, t.ex. aktivera ECO-läget, ändra strålkastarschemat eller justera inställningarna för en Automower®-installation med begränsningskabel, markerar du raden med klipparen utan att markera rutan, skrollar nedåt och väljer Robotgräsklipparkonfiguration.

Husqvarna Fleet Services™-mobilappen

Välj Robotgräsklippare på den övre delen av statusvyn. Välj klipparen i listan och välj önskat kommando.

Välj Robotgräsklipparkonfiguration för att ändra inställningar på robotgräsklipparen eller ändra en Automower®-installation med begränsningskabel.

Om du vill justera säkerhetsrelaterade inställningar öppnar du Automower® Connect-appen.

Obs! Att upprätta en Bluetooth-anslutning kräver närhet till robotgräsklipparen (<30 m avstånd) och att PIN-koden till robotgräsklipparen anges.