Så här tar du bort karossen på Automower® 305, 310 Mark II, 315 Mark II, 405X och 415X

Gäller Automower® modell 305 (2020-), 310 Mark II, 315 Mark II, 405X och 415X

Följ dessa steg för att ta bort karossen på din Automower® 305 (2020-), 310 Mark II, 315 Mark II, 405X och 415X, om du till exempel vill rengöra produkten helt.

Obs! Gör rent produkten från gräs och smuts innan du tar bort karossen.

Ta bort karossen.

1. Stäng av produkten.
  2. Dra försiktigt i den övre kåpan baktill, framtill och i mitten.
  3. Lyft den övre kåpan för att ta bort den.
    Ta bort den övre kåpan på Automower® 305
  4. Leta reda på underhållsverktyget som sitter över ett av bakhjulen.
  5. Ta bort verktyget och tryck ned det i ett av de fyra lägena som visas på bilden.
    Ta bort karossen på Automower® 305
  6. Dra upp karossen.
  7. Fortsätt att trycka ned verktyget i de återstående lägena medan du håller karossen uppåt.
  8. Lossa försiktigt karossen baktill och lyft upp den för att ta bort den. Ta inte bort laddkabeln.
    Vik karossen på Automower® 305

Sätta tillbaka karossen

1. Sätt karossen på chassit och tryck den på plats.
  2. Sätt fast underhållsverktyget i sitt läge över ett av bakhjulen.
  3. Installera den övre kåpan på karossen och tryck den på plats.
  4. Kontrollera att laddkabelns genomföringar är korrekt monterade för att täta mot fukt.