Učinili smo robotske kosačice pametnijim izborom nego ikad pre

Kad je povezana na Amazon Alexa ili Google Home, Husqvarna Automower® robotska kosačica postaje prirodni deo vaše jutarnje rutine, aktivnosti vaše dece posle škole, priprema za roštiljanje i raznih drugih svakodnevnih aktivnosti. Želite li da vaše dvorište bude pametno koliko i ostatak kuće? Samo recite kad.

IFTTT Automower Connect In-app

Pametne veze dostupne u aplikaciji Automower® Connect

Pametne veze iz IFTTT-a su postale dostupne i u vašoj aplikaciji, Automower® Connect. Parkirajte Automower® ako je najavljena kiša ili mraz ili omogućite događajima iz Google kalendara da parkiraju robotsku kosačicu umesto vas.

Pronađite veze pomoću kartice Pametni dom u glavnom meniju aplikacije Automower® Connect ili čak napravite svoju rutinu sa IFTTT.
Automower 430X/450X NERA with Google speaker

Automower® je postao drugar Google Home-a i Amazon Alexa-e

Svi Husqvarna Automower® modeli sa mobilnom ili Wi-Fi vezom mogu da se povežu na Amazon Alexa ili Google Home uređaj. Tako će robotska kosačica biti prirodniji, potpuno integrisan deo sistema kućne automatizacije.

Smart Home integration Automower

Glasovno upravljanje Automower®-om – prvi koraci

Lako je povezati Husqvarna Automower® sa Alexa ili Google Home nalogom. Sve što vam treba je aplikacija Automower® Connect i Wi-Fi mreža. Da bismo pojednostavili stvar, napravili smo detaljan vodič:

IFTTT Automower Connect In-app

IFTTT i Automower®

Još dublje integrišite Automower® u svoju pametnu kuću, koristeći ga u IFTTT apletima. Možda želite da se parkira kad se klinci vrate iz škole, ili kad prognoza najavi jake padavine? Ili da ga savršeno uskladite sa prognozom? IFTTT (If This, Then That – ako ovo, uradi ono) je besplatan i jednostavan za upotrebu.

Dostupan je za iOS i Android korisnike, radi sa svim Husqvarna Automower® modelima sa mobilnom ili Wi-Fi vezom.

Amazon Alexa, Automower 435X AWD

Otvaranje za nove mogućnosti

Želite li da vaša kuća postane pametna koliko i vi? Ako želite da maksimalno iskoristite Automower® podatke i digitalnu vezu, možete da koristite otvoreni API sistem Automower® Connect. Napravite sopstvene kôdove za servisne podsetnike, podešavanje spram vremenskih uslova, a možda i takmičenje?

Napomena: Za ovo je potrebno da se malo razumete u programiranje.

Bluetooth with 315X (man)

Preuzmite punu kontrolu nad dvorištem

Asortiman Husqvarna Automower® modela kosačica sa mobilnom ili Wi-Fi vezom omogućava vam da pomoću pametnog telefona pratite svoju robotsku kosačicu u realnom vremenu i sa bilo kog mesta.

Česta pitanja: Husqvarna Automower® i integracija sa pametnom kućom

Da.
Detaljan vodič nalazi se ovde

Husqvarna Automower® modeli sa mobilnim ili Wi-Fi povezivanjem, ili oni opremljeni kompletom Automower® Connect mogu da se povežu sa Google Home ili Amazon Alexa.

Sada možete kontrolisati svoju Automower® robotsku kosačicu pomoću Google pomoćnika i Amazon Alexa, ali ne i Siri.