Od profesionalaca


"Mašine koje mogu da izgrade ili sruše kompaniju"

Sa 18 godina iskustva 21 zaposlenim, Booiman Tuinen BV je moderna, uspešna komapnija za održavanje zelenila srednje veličine. Ovo je njihov pogled na važnost pouzdane opreme.

Booiman Tuinen BV je specijalizovana za izgradnju bašti. Entuzijatističko osoblje kompanije i inspirisano rukovodstvo ih je stavilo na čelo industrije. Pitali smo vlasnika Henk Booiman-a koji posao mu pruža najviše zadovoljstva.

“Skoro svaki dan je zanimljiv. Trenutno radimo na ugovoru sa novim Van Der Valk Hotelima u Sneek-u. Veliki je izazov i zahteva sve naše sposobnosti i iskustvo da bismo razvili i upravljali ovom ogromnom imovinom.”

Šta gledate kada kupujete opremu?

“Pouzdanost, ergonomija, odnos troškova vlasništva i snage su faktori koje mašine moraju da pokriju. To je ono što može da izgradi ili sruši našu kompaniju.”

“Njihov savet je rad sa Husqvarnom, jer je odlična i ova saradnja se definitivno isplati.”


Henk Booiman

Radite sa Husqvarna proizvodima od 1998. Kakva je?

“Pre odluke da je Husqvarna pravi partner za moj posao, radili smo sa mašinama različitih kompanija. Osim vrhunskih proizvoda, Husqvarna mi nudi najbolju podršku. Direktno kontaktiran sa servisom Tijms u Geesbrug-u i oni su proaktivni i uslužni. Njihov savet je uvek odličan i osim sa proizvodima, pomažu mi sa finansijama, periodičnim uslugama i pomažu na terenu. Rad sa Husqvarna proizvodima je definitivno saradnja koja se isplati.”

Trimming the lawn with a Husqvarna

Povezani artikli

 • 525 Grass Trimmer, Melissa McPherson
  Od profesionalaca

  Melisa Mekferson govori o motornoj kosi Husqvarna 525: “Mogu raditi s njim ceo dan”

  Ergonomija, mala potrošnja goriva i urešaj sa kojim je zadovoljstvo rukovati. To su samo neke od stvari koje čine motornu kosu Husqvarna 525 posebnim, prema Melisi Mekferson. "Moj se pripravnik i ja svakodnevno borimo ko će koristiti ovaj uređaj", kaže Melisa Mekferson i dodaje: "Ja uvek pobedim".

 • Od profesionalaca

  Više od 325 godina inovativnosti

  Od početka od 1689, Husqvarna, sada dio Husqvarna grupe, je proizvela  široki asortiman kvalitetnih proizvoda. Izvrsna inženjerskim znanja, jak preduzetnički duh i strast za kvalitetom proizvoda, vodili su do inovativnih rešenja, uspešnim prelaskom kompanije od proizvodnje oružja, preko šivaćih strojeva, peći i motocikla, današnjih snažnih uređaja za sečenje za rad na otvorenom.

 • Professional Forestry - EU
  Od profesionalaca

  Godine inovativnosti, preciznosti i ponosa

  Upotrebom boljih alata čini da bolje radite u prirodi. To je strast koja vas pokreće svaki dan. To je snaga koju pokreće našu konstantnu inovativnost, predanost kvaliteti i odlučnost za uspehom.