Od profesionalaca

 • Testimonial Australia
  Od profesionalaca

  Horticulturalist Melissa McPherson on the Husqvarna 525 trimmer: “I can go all day and not even flinch”

  Ergonomics, fuel efficiency and a machine that’s a pleasure to work with. Those are the things that make the Husqvarna 525 trimmer worth bickering about, according to horticulturalist Melissa McPherson. “My apprentice and I fight over it every day”, says Melissa McPherson and adds: “I always win”.

 • Factory
  Od profesionalaca

  Više od 325 godina inovativnosti

  Od početka od 1689, Husqvarna, sada dio Husqvarna grupe, je proizvela  široki asortiman kvalitetnih proizvoda. Izvrsna inženjerskim znanja, jak preduzetnički duh i strast za kvalitetom proizvoda, vodili su do inovativnih rešenja, uspešnim prelaskom kompanije od proizvodnje oružja, preko šivaćih strojeva, peći i motocikla, današnjih snažnih uređaja za sečenje za rad na otvorenom.

 • Professional Forestry - EU
  Od profesionalaca

  Godine inovativnosti, preciznosti i ponosa

  Upotrebom boljih alata čini da bolje radite u prirodi. To je strast koja vas pokreće svaki dan. To je snaga koju pokreće našu konstantnu inovativnost, predanost kvaliteti i odlučnost za uspehom. 

 • Testimonial Holland Hedgetrimmer
  Od profesionalaca

  "Mašine koje mogu da izgrade ili sruše kompaniju"

  Sa 18 godina iskustva 21 zaposlenim, Booiman Tuinen BV je moderna, uspešna komapnija za održavanje zelenila srednje veličine. Ovo je njihov pogled na važnost pouzdane opreme.

 • Jonathan Calderwood, Head Grounds Manager at Parc de Princes
  Od profesionalaca

  Savršen travnjak

  Stvaranje idealnog i zelenog travnjaka u svom dvorištu je jedna stvar, ali kako će vam trava preživjeti stotine utakmica i ostalih aktivnosti bez da se istroši? Da li je to uopšte moguće? Obratili smo se jednome od najboljih u tom poslu da bi došli do odgovora.