Od profesionalaca

 • 525 Grass Trimmer, Melissa McPherson
  Od profesionalaca

  Melisa Mekferson govori o motornoj kosi Husqvarna 525: “Mogu raditi s njim ceo dan”

  Ergonomija, mala potrošnja goriva i urešaj sa kojim je zadovoljstvo rukovati. To su samo neke od stvari koje čine motornu kosu Husqvarna 525 posebnim, prema Melisi Mekferson. "Moj se pripravnik i ja svakodnevno borimo ko će koristiti ovaj uređaj", kaže Melisa Mekferson i dodaje: "Ja uvek pobedim".

 • Od profesionalaca

  Više od 325 godina inovativnosti

  Od početka od 1689, Husqvarna, sada dio Husqvarna grupe, je proizvela  široki asortiman kvalitetnih proizvoda. Izvrsna inženjerskim znanja, jak preduzetnički duh i strast za kvalitetom proizvoda, vodili su do inovativnih rešenja, uspešnim prelaskom kompanije od proizvodnje oružja, preko šivaćih strojeva, peći i motocikla, današnjih snažnih uređaja za sečenje za rad na otvorenom.

 • Professional Forestry - EU
  Od profesionalaca

  Godine inovativnosti, preciznosti i ponosa

  Upotrebom boljih alata čini da bolje radite u prirodi. To je strast koja vas pokreće svaki dan. To je snaga koju pokreće našu konstantnu inovativnost, predanost kvaliteti i odlučnost za uspehom. 

 • Testimonial Holland Hedgetrimmer
  Od profesionalaca

  "Mašine koje mogu da izgrade ili sruše kompaniju"

  Sa 18 godina iskustva 21 zaposlenim, Booiman Tuinen BV je moderna, uspešna komapnija za održavanje zelenila srednje veličine. Ovo je njihov pogled na važnost pouzdane opreme.

 • Jonathan Calderwood, Head Grounds Manager at Parc de Princes
  Od profesionalaca

  Savršen travnjak

  Stvaranje idealnog i zelenog travnjaka u svom dvorištu je jedna stvar, ali kako će vam trava preživjeti stotine utakmica i ostalih aktivnosti bez da se istroši? Da li je to uopšte moguće? Obratili smo se jednome od najboljih u tom poslu da bi došli do odgovora.