Alati za korišćenje


Stvari o kojima biste trebali da razmislite kada kupujete kultivator

Kultivatori su izvrsni za razbijanje zemljišta ili pripremanje vaših staza  u bašti za setvu. Mi smo skupili nekoliko saveta da razmislite pre nego krenete u razgledanje novog kultivatora. Naš asortiman se sastoji od dva različita kultivatora: sa zadnjim zupcima i sa prednjim zupcima. 

Da li ćete obavljati teži posao? Nabavite kultivator sa zupcima montiranim pozadi.

Modeli sa zadnjim montiranim zupcima osmišljeni su za upotrebu na gusto nabijenoj zemlji i travnjacima. Zahvaljujući pogonskim točkovima i zupcima koji se okreću u suprotnim smerovima ovi uređaji vrlo učinkovito oru zemlju. Naša najsnažnija verzija jeste Husqvarna TR 430.


Obavljate neke manje baštenske poslove? Nabavite kultivator sa prednjim zupcima!

Kultivatori sa prednjim zupcima namenjeni su manjim poslovima uređivanja bašte, na primer pripremi cvetnih i baštenskih gredica. Te kultivatore pogone zupci, a dostupni su u radnim širinama od 24 cm do 85 cm. Manji modeli savršeni su za uže delove bašte i na njih se može pričvrstiti dodatna oprema za različite baštenske poslove. Nudimo nekoliko verzija modela sa prednjim zupcima, na primer Husqvarna TF 324 i Husqvarna T300RS Compact Pro.

Opšti saveti za kupovinu kultivatora


Za svestrane baštenske poslove mogli biste razmisliti o kupovini kultivatora sa prednjim zupcima i dodatnom opremom za grabljanje mahovine, obrezivanje ivica, previranje i oranje. Ako imate mnogo manjih baštenskih i cvjetnih gredica u bašti, obratite pažnju na to da kultivator kojeg odaberete ima ručke za nošenje ili transportne točkove. Za optimalnu upravljivost i kontrolu naši kultivatori imaju pogon za vožnju unazad.

Uporedite naše proizvode i saznajte više na stranica o kultivatorima

Povezani artikli

 • Battery pack
  Alati za korišćenje

  Get more done with the Husqvarna Battery Series

  Gone are the days of disturbing the surroundings with your work. The machines in the Husqvarna Battery Series open up a whole new world of possibilities for you to get the work done – outdoors and in.

 • Brushcutter off set post
  Alati za korišćenje

  Husqvarna’s trimmers and brushcutters – designed to better your business

  Reduce the weight and increase the efficiency. That’s on the top of our list when we at Husqvarna develop new features for our trimmers and brushcutters. Here’s a closer look at what we’ve invented to make your business better.

 • Bruschutter 543 RS. Robust
  Alati za korišćenje

  Šta trebate razmotrititi kada kupujete motornu kosu

  Trebate novi sekač da očistite velika područja, visoke trave, šiblje ili za obrezivanje grmlja i manjeg drveća? Evo nekoliko sitnica koje morate imati na umu pre kupovine motorne kose.