Kada radite

 • Range image protective clothes
  Održavanje

  Husqvarna protective wear: Materials handpicked for protection and flexibility

  At Husqvarna, we’ve worked hard to learn what defines comfort in professional forestry and logging, how it can be improved, and what type of comfort is needed in each part of your workday.

 • Održavanje

  Husqvarna protective wear: Washing and repair guides

  Clean and whole clothes are safe clothes. Your protective clothes are regularly exposed to sweat and oil — substances that may reach the protection layer and reduce its function.

 • 560XP
  Održavanje

  Husqvarna zaštitna odeća: Pronađite svoju veličinu

  Husqvarna zaštitna odeća dostupna je u mnogo različitih veličina, kako bi odgovarala svim vrstama izazovima i svim sekačima. Da bismo vam pomogli, kreirali smo vodič za veličine u nastavku. Odvojite nekoliko trenutaka da biste proverili mere tela prema vodiču kako biste pronašli pravu veličinu.

 • Upotreba

  Kako da pokrenete Husqvarna motornu testeru koja se drži odozgo

  Setite se da uvek pratite sve mere predostrožnosti kada pokrećete svoju Husqvarna motornu testeru. Kočnica lanca mora biti uključena kako bi umanjila rizik od povreda. Nikada da pokrećite motornu testeru ako vodilica, lanac i poklopac nisu postavljeni kako treba. U suprotnom slučaju, kvačilo može da ispadne i da izazove ozbiljne povrede. Postavite uređaj na čvrstu podlogu. Pobrinite se da ste osigurali stopala i da lanac nije u kontaktu ni sa čim. Udaljite ljude i životinje dalje od područja u kojem radite. 

 • 550 XP
  Pravilna priprema

  7 najboljih saveta za bezbedno i efikasno okresivanje drveta

  Kada radite sa testerom, okresivanje je obično operacija koja zahteva najviše vremena i napora. Drugim rečima, mnogo toga ćete dobiti učenjem dobre tehnike.

 • 562XP - EU, Spainish Image
  Bezbednost

  Ostanite sigurni i zagrejani – oprema za testere koja vam je potrebna za početak

  Kada se radi o sigurnosnoj odeći i opremi, rrazličita pravila i propisi važe u svakoj državi. Ali bez obzira gde se nalazili, ova lista stavki će poboljšati vašu sigurnost u radu sa motornim testerama.

 • Working with chainsaws part 1
  Upotreba

  Kako da pokrenete vašu testeru

  Verovali ili ne, ali “kako da upalim testeru?” je često pitanje (ili bar često po Google pretragama) među korisnicima testere. U ovom uputstvu smo spojili i neke savete kako da pripremite vašu testeru za rad.

 • Working with chainsaws part 1
  Održavanje

  Briga o reznoj opremi

  Testeri je potrebno redovno servisiranje da bi najbolje radila i dugo trajala. Pogledajte spisak stvari o kojima sami možete da se pobrinete.

 • 562XP
  Bezbednost

  Bezbednosne karakteristike testere

  Rad sa testerom može da bude opasan posao. Ali ukoliko pratite nekoliko osnovnih preporuka, moći ćete da se oslobodite bilo kakve nesigurnosti i potpuno se skoncentrišete na zadatak.