R 214TAWD

Husqvarna rajderi 30 godina

Husqvarnina strast za inovacijama nas je dovela do dugog niza uspešnih proizvoda. Naši rajderi su idealan primer. 30 godina usavršavanja ideje je pretvorilo naš Husqvarna rajder u fleksibilnu, inovativnu mašinu kakva je danas.
video-play-button
video-play-button video-pause-button
Easy to manoeuvre

Zaobiđite prepreke

Sa izuzetno uskim radijusom okretanja, Husqvarna rajderi se mogu okrenuti na kovanici.
Overview and reach

Pregled i doseg

Husqvarna rajderi imaju napred montirano rezno kučište za bolji doseg i pregled radnog prostora, omogućujući vam da lakše kosite ivice i uglove.
Easy clearing and maintenance

Jednostavno čišćenje i održavanje

Na jednostavan način možete nagnuti rezno kućište naših rajdera bez korištenja alata. To znači da je čišćenje i održavanje olakšano.

Kosačice koje se voze - Husqvarna rajder

Sa napred montiranom reznom glavom i artikulisanim upravljanjem, teško je pronaći mesto gde Husqvarna rajder ne može dosegnuti. Kombinacija kontrole, udobnosti i učinkovitosti ne samo da će vam olakšati posao - već ćete i uživati u vožnji. Svi rajderi koriste Husqvarna patentiranu Bio-Clip® funkciju koja proizvodi vrhunske rezultate malčiranja i izuzetan profesionalni finiš. 

ISTAKNUTI PROIZVODI

Novi nivo performanse

Želite li da pogledate izbliza? Saznajte više o proizvodima upoznajući njihov dizajn i funkcije.

Proizvodi

200-serija

Husqvarna rajder 200-serije je pravi izbor za kućevlasnike i zemljoposednike koji zahtevaju visoku efikasnost. Videćete da su laki za upotrebu sa superiornom pokretljivošću - jednostavno radost za vožnju.

300-series

Husqvarna rajderi 300-serije su pogodni ukoliko ste kućevlasnik koji želi efikasne rezultate. Pružaju vam vrhunsku pokretljivost i odlične rezultate u toku cele godine. Ukratko – potpuno iskustvo u vožnji.

400-serija

Husqvarna rajderi 400-serije vam pružaju efikasne rezultate čak i ako imate velike i složene površine za održavanje. Svi su opremljeni karakteristikama kao što je AWD, vrhunsko upravljanje i hidraulični podizač koji su odličan izbor za vlasnike imanja i preduzeća koja održavaju velika područja u toku cele godine.

Husqvarna

Delovi i oprema

Izaberite nešto iz asortimana originalne opreme i delova da pojačate svoj proizvod i povećate svoje iskustvo.

PRONAĐITE NAJBLIŽEG OVLAŠĆENOG HUSQVARNA DILERA

Naši eksperti su spremni da odgovore na sva vaša pitanja. Saznajte više o našim servisima ili pronađite prodavca ispod.
Možda ćete morati da prihvatite da pretraživač koristi vašu trenutnu lokaciju

PROFESIONALNI ALAT ZA SVAKI KUTAK VAŠE BAŠTE