Kosačice koje se voze - Husqvarna rajder

Sa napred montiranom reznom glavom i artikulisanim upravljanjem, teško je pronaći mesto gde Husqvarna rajder ne može dosegnuti. Kombinacija kontrole, udobnosti i učinkovitosti ne samo da će vam olakšati posao - već ćete i uživati u vožnji. Svi rajderi koriste Husqvarna patentiranu Bio-Clip® funkciju koja proizvodi vrhunske rezultate malčiranja i izuzetan profesionalni finiš. 

Novi nivo performanse

Želite li da pogledate izbliza? Saznajte više o proizvodima upoznajući njihov dizajn i funkcije.

Proizvodi

200-serija

Husqvarna rajder 200-serije je pravi izbor za kućevlasnike i zemljoposednike koji zahtevaju visoku efikasnost. Videćete da su laki za upotrebu sa superiornom pokretljivošću - jednostavno radost za vožnju.

300-series

Husqvarna rajderi 300-serije su pogodni ukoliko ste kućevlasnik koji želi efikasne rezultate. Pružaju vam vrhunsku pokretljivost i odlične rezultate u toku cele godine. Ukratko – potpuno iskustvo u vožnji.

400-serija

Husqvarna rajderi 400-serije vam pružaju efikasne rezultate čak i ako imate velike i složene površine za održavanje. Svi su opremljeni karakteristikama kao što je AWD, vrhunsko upravljanje i hidraulični podizač koji su odličan izbor za vlasnike imanja i preduzeća koja održavaju velika područja u toku cele godine.

Husqvarna

Delovi i oprema

Izaberite nešto iz asortimana originalne opreme i delova da pojačate svoj proizvod i povećate svoje iskustvo.

PRONAĐITE NAJBLIŽEG OVLAŠĆENOG HUSQVARNA DILERA

Naši eksperti su spremni da odgovore na sva vaša pitanja. Saznajte više o našim servisima ili pronađite prodavca ispod.
Možda ćete morati da prihvatite da pretraživač koristi vašu trenutnu lokaciju

PROFESIONALNI ALAT ZA SVAKI KUTAK VAŠE BAŠTE