Battery Brushcutter 535iFR

Predstavljamo akumulatorske orezivače kompanije Husqvarna

Bilo da ste vlasnik kuće ili profesionalac, uz akumulatorski orezivač kompanije Husqvarna ćete dobiti više od zelene površine. Ne mislite na buku i na dosipanje goriva, pa možete da radite brzo, bezbedno i efikasno. Ne morate ni da brinete o napajanju. Husqvarna akumulatorski orezivači su snažni koliko i benzinski modeli. Litijum-jonski akumulatori od 36 V i motor bez četkica daju dovoljno snage i za najzahtevnije poslove.

Battery Brushcutter 535iRXT, User Interface

Praktična i trajna snaga

Litijum-jonski akumulator od 36 V se brzo puni i lako menja, i kompatibilan je i sa drugim akumulatorskim mašinama kompanije Husqvarna. Vreme rada je optimizovano korišćenjem sistema SavE®, a integrisani sistem za hlađenje spušta temperaturu motora, pa možete da radite i ako upeče. Još jedna prednost akumulatorskog napajanja je da praktično nema potrebe za održavanjem ni čišćenjem motora.

Battery Brushcutter 535iRXT, Grass Blade

Pametan dizajn za udobnost i efikasnost

Električni orezivači kompanije Husqvarna su lagani, dobro balansirani i udobni. Isporučuju se i uz brojne pametne funkcije kao što su ergonomska podesiva drška, osmišljena za upravljivost i efikasnost. LowVib® prigušivači vibracija u drškama obezbeđuju da možete da udobno radite i duže. Zatim, da biste uvek počinjali posao brzo i lako, na raspolaganju vam je sistem za brzi start.

Battery Brushcutter 535iRXT, Trimmer Line

Radite ne uznemiravajući okolinu

Rad sa orezivačem može da ometa susede. Srećom, akumulatorski orezivači su mnogo tiši pri radu od benzinskih – oko 13 dB tiši – što je značajno smanjenje koje će goditi i vama i okolini. Takođe, nećete smanjiti samo nivo buke. Akumulatorski i električni orezivači kompanije Husqvarna ne emituju direktne emisije, pa ćete smanjiti svoj uticaj na okolinu.