Hedgetrimmer Battery 136LiHD45/115iHD45

Akumulatorski trimeri za živu ogradu kompanije Husqvarna

Lepo orezana živa ograda je ponos svakog vrta. Najbolji način da je dobijete je bežičnim akumulatorskim trimerom za živu ogradu kompanije Husqvarna. Naši akumulatorski trimeri za živu ogradu kombinuju visoke performanse, odličnu ergonomiju i neverovatnu svestranost, tako da možete da se prihvatite svakog podšišavanja, velikog i malog.

115iHD55 (US model)

Uživajte u većoj snazi i slobodi

Kao i kod svih Husqvarna aku mašina, naši akumulatorski trimeri za živu ogradu lako postižu iste performanse kao i benzinski modeli. Isporučuju se sa snažnim i dugotrajnim Li-jonskim akumulatorom od 36 V, koji može da se puni mnogo puta. Koriste i funkciju SavE®, koja optimizuje potrošnju i produžava trajanje punjenja akumulatora. Pošto su naši trimeri za živu ogradu bežični, možete da se krećete i radite ne brinući o saplitanju preko kablova i brojnim produžnim kablovima za daleke ćoškove.

Pole hedgetrimmer 536LiHE3

Udobnost i praktičnost, u savršenoj ravnoteži

Akumulatorski trimeri za živu ogradu kompanije Husqvarna su dobro uravnoteženi i mnogo lakši od benzinskih trimera za živu ogradu. Zato su udobniji za rad i lakši za baratanje. Opremljeni su i lako pristupačnom tastaturom za lako pokretanje i zaustavljanje.

115iHD55 (US model)

Uživajte u tišini

Akumulatorski trimeri za živu ogradu su i mnogo tiši od benzinskih. Ako više volite opuštenije radno okruženje, akumulatorski trimeri za živu ogradu kompanije Husqvarna su pravi izbor. Pored manje buke, naši akumulatorski trimeri za živu ogradu nemaju direktne emisije, pa su bolji za planetu, vaše zdravlje i zdravlje onih oko vas.