Suburban PGE / Battery Lawn-mower / LC 353iVX

Lake i efikasne akumulatorske i električne kosačice

Husqvarna električne i akumulatorske kosačice daju savršen red u savršenom miru i tišini. Bilo da se odlučite za samohodni ili model na guranje, dobićete kosačicu prilagođenu korisniku, laku za rukovanje i održavanje, tišu i sa manje emisija.

Powerhead / LC 247Li/LC 347VLi

Budite pod naponom uz dva akumulatora

Akumulatorska kosačica kompanije Husqvarna ima sva ležišta za akumulatore, što obezbeđuje još duži rad bez punjenja. Dva litijum-jonska akumulatora od 36 V obezbeđuju od 30 minuta do sat košenja, zavisno od površine koju kosite. Uz funkciju SavE® koju je razvila Husqvarna, možete da optimizujete korišćenje akumulatora i još više im produžite vreme rada.

Suburban PGE / battery Walk-behind /LC 247Li, LC 347VLi Lawnmower

Udobne, praktične i ekonomične

Zahvaljujući maloj težini i odličnoj upravljivosti, rad našim električnim kosačicama manje zamara i manje napreže. Ručke su podesive radi dodatne udobnosti i mogu da se sklope radi lakšeg skladištenja. Kad se radi o pokretanju, samo treba da pritisnite dugme. A kad rad počne, nema više potrebe da dosipate gorivo i menjate filtere ulja i vazduha. Rezultat je premijum kosačica čiji rad košta znatno manje nego kod benzinskog ekvivalenta.

Battery Walk-behind LC 247Li Man mowing lawn

Tiše i prijatnije po okolinu

Kad se radi o buci, naše električne kosačice proizvode samo 65–85 decibela. Poređenja radi, benzinske mašine proizvode oko 90 decibela. To znači da ćete imati prijatniji doživljaj košenja, bez brige zbog uznemiravanja suseda. Električne kosačice su i bolje za okruženje od benzinskih, jer proizvode oko 99% manje emisija metana, a emisije ugljen-dioksida su im manje za oko 38%.