Battery Blower 120iB

Predstavljamo bežične duvače lišća kompanije Husqvarna

Bilo da ste vlasnik kuće ili profesionalni komunalni radnik, akumulatorski duvač lišća kompanije Husqvarna će vam olakšati posao i pojednostaviti život. Naši akumulatorski duvači lišća koriste litijum-jonske akumulatore od 36 V koji proizvode protok vazduha uporediv sa benzinskim duvačima lišća. Radno vreme im je do sat i po, zavisno od modela. Sve to uz manje buke i uticaja na okruženje

120iB Battery blower

Inovacije za veću efikasnost

Naši akumulatorski duvači imaju nekoliko korisnih inovacija koje im optimizuju radne karakteristike: trenutno pokretanje, kontrola brzine ventilatora i lako pristupačan režim pojačanja, koji nakratko diže brzinu na maksimum. Takođe, to što nema SUS motora znači i manje održavanja, manje popravki i kontrola. Dugoročno, akumulatorski duvač je isplativiji i profesionalcima i kućnim korisnicima.

Blower 230iB

Tiše i prijatnije po okolinu

Husqvarna akumulatorski duvač je idealno rešenje za profesionalce koji rade u urbanom okruženju i vlasnike kuća koji ne žele da uznemiravaju susede. Tiši od konvencionalnih duvača, električni duvači proizvode buku od oko 80 dB, u poređenju sa preko 100dB koliko emituju benzinski duvači. Sa ekološke perspektive, akumulatorski duvač takođe ima znatnu prednost – odsustvo benzina znači da nema direktnijih emisija, što prija i prirodi i plućima.

Battery Backpack Blower 340iBT

Naš najudobniji duvač

Najergonomskiji dizajn u branši znači da vas naši akumulatorski duvači nežni neće slomiti ni na najzahtevnijim poslovima. Pametna ručka smanjuje vibracije na najmanju moguću meru i može se postaviti pod uglom na većini naših leđnih duvača. Istovremeno, mnogi naši modeli imaju i gumene umetke na ručki, za stabilan i udoban zahvat. Zahvaljujući rasterećujućem uprtaču, naprtni duvači lišća su udobni i pri nošenju i pri korišćenju.