Safety

Bezbednost

Kvalitetni materijali, pametan dizajn i testirane sigurnosne karakteristike osiguravaju izvanrednu zaštitu i karakterističnu Husqvarna pouzdanost.

Konstantna udobnost

Izuzetna udobnost i ergonomija omogućavaju vam da se bez brige fokusirate na svoj rad, a ne na svoje telo.
Toughness is standard

Čvrstina kao standard

Uvek možete očekivati najbolje sa proizvodima koji su testirani za profesionalnu upotrebu u teškim okruženjima.

Lična zaštitna oprema

Husqvarna asortiman zaštitne odeće i opreme dizajniran je sa istom posvećenošću i pažnjom na detalje kao što je slučaj i sa našim alatima. S obzirom na to da stvaramo mašine koje koristite, tačno znamo kako da napravimo odeću i opremu koja vam pomaže da ih najbolje koristite.

ZAŠTITNA ODEĆA

Naše linije zaštitne odeće su razvijene zajedno sa profesionalcima kako bi odgovarale zadatku. Bez obzira da li tražite zaštitu od svetla ili vrhunsku sofisticiranost, naša odeća je napravljena tako da bude udobna, lagana i bezbedna.

Functional

Naša linija Funkiconal radne odeće ima zaštitu i odličan je izbor za svakodnevne poslove u šumi. Funkcionalna odeća je izrađena od izdržljivog materijala koje zadovoljava zahteve za dugotrajne poslove kada je zaštita od testere izuzetno bitna.

Zaštita za oči

Viziri, naočale ili zaštitne naočare - tu je mnogo načina da zaštitite svoje oči. Mi znamo šta vam je potrebno i nudimo vam kompletan asortiman zaštite ta oči za svaki mogući zahtev.

Ostala zaštitna oprema

Working outdoors means many challenges and difficulties. A wide range of smart, protective details for every possible situation, such as gloves, harnesses, chainsaw hooks, strops, eyelets, braces, boot dryers, studs and much more.