Automower®08.03.2024

Veksle mellom å bruke EPOS™-teknologi og avgrensningssløyfen i en Automower®-installasjon

Det er mulig å veksle mellom å bruke det kabelfrie EPOS™-teknologisystemet og den tradisjonelle installasjonen med avgrensningssløyfe. Merk at hver gang du bytter, tilbakestilles alle eksisterende virtuelle grenser du opprettet ved hjelp av EPOS™- eller AIM-teknologi, i tillegg til alle arbeidsområder, soner som ikke klippes og tidsplaner.

Følg disse trinnene for å bytte system:

1. Åpne Automower® Connect-appen, og logg på.
  2. Velg Mer > Innstillinger > Tilbehør.
  3. Bruk glidebryteren for å aktivere eller deaktivere EPOS™-teknologi.

Hvis du velger å deaktivere EPOS™-teknologi, må du installere eller ha installert en avgrensningssløyfe for at robotgressklipperen skal fungere. Når klipperen begynner å jobbe, begynner den å samle inn data for det virtuelle kartet som opprettes via AIM-teknologi.

Hvis du vil bruke den kabelfrie EPOS™-teknologien, trenger du:

• en Automower®-robotgressklipper som støtter EPOS™-teknologi
  • en EPOS™-plugin-modul og en referansestasjon
  • den nyeste fastvareoppdateringen for klipperen

Hvis du vil ha mer detaljert informasjon om kabelfrie Automower®-installasjoner ved hjelp av EPOS™-teknologi, kan du se den virtuelle installasjonsveiledningen.

Vi anbefaler at du kontakter den lokale Husqvarna-forhandleren for å få hjelp til å komme i gang med EPOS™-teknologi.