Tomt batteri – Automower®-feilmelding

Meldingen Tomt batteri vises når gressklipperen ikke har nok batterikapasitet til å nå frem til ladestasjonen.

Vanlige årsaker:

• Produktet er i modusen Sekundært område.
  • Guidekabelen er ødelagt eller ikke montert i det hele tatt.
  • Ladestasjonen er ikke montert på riktig måte, som gjør det vanskelig for produktet å dokke på riktig måte (sjekk for eksempel om dokkingområdet er flatt nok og har nok ledig plass foran og på sidene).
  • Innstillingene for å finne ladestasjonen er ikke tilpasset arbeidsområdet (sjekk for eksempel innstillingen for korridorbredde).
  • Batteriet har nådd slutten av levetiden og må skiftes ut.

Produktassistenten vår kan hjelpe deg å finne løsningen på det spesifikke tilfellet ditt.