Slik utfører du grunnleggende innstillinger og kalibrering av Automower®-robotgressklipperen

Før Automower®-robotgressklipperen startes for første gang, må det utføres en oppstartssekvens i menyen på robotgressklipperen samt en automatisk kalibrering av guidekabelsignalet.

Grunnleggende innstillinger og kalibrering

1. Sett produktet i ladestasjonen.*
  2. Slå på produktet.
  3. Velg språk, land, dato og klokkeslett hvis du blir bedt om det, og angi en PIN-kode. For enkelte modeller må du taste inn en fabrikkinnstilt PIN-kode før du velger en personlig PIN-kode. Det er ikke mulig å bruke 0000 som PIN-kode.
  4. Start produktet for å starte kalibreringen av guidekabelen. Kalibreringsprosessen er automatisk.

Produktet beveger seg deretter bort fra ladestasjonen og stopper, mens den kalibrerer noen av produktinnstillingene. Når kalibreringen er fullført, begynner produktet å klippe.

*Hvis du hopper over dette trinnet, vil produktet generere et nytt sløyfesignal og utføre kalibreringsprosessen første gang det forlater ladestasjonen.