Slik oppdaterer du et Bluetooth-tilkoblet produkt med Husqvarna Fleet Services™ og FOTA

Med Husqvarna Fleet Services™-appen kan du enkelt oppdatere fastvaren til produkter som støtter FOTA-teknologi (Firmware Over The Air, fastvare over luften), selv. Husqvarna Fleet Services™ forteller deg når en ny fastvareoppdatering er tilgjengelig, og veileder deg gjennom nedlastings- og installasjonsprosessen.

Oppdatere en Bluetooth-tilkoblet Husqvarna-maskin ved hjelp av FOTA

Det er enkelt å oppdatere en Bluetooth-tilkoblet Husqvarna-maskin ved å bruke Husqvarna Fleet Services™-appen og FOTA-teknologi (Firmware Over The Air).

VIKTIG: Under installasjonen må du ikke slå av produktet eller fjerne batteriet.

1. Monter et fulladet batteri i produktet.
  2. Slå på produktet, og pass på at indikatorene for batterilading lyser kontinuerlig.
  3. Posisjoner maskinen innenfor Bluetooth-rekkevidden til en aktiv Husqvarna Fleet Services™-app eller Gateway.
  4. Åpne dashbordet i Husqvarna Fleet Services™-appen, velg Maskiner, bla ned til Fastvareoppdateringer og velg Fastvare tilgjengelig.
  5. Velg maskinen i listen og klikk på Oppdater for å starte oppdateringen. Maskinens status er nå endret til Venter på å oppdatere.
  6. Åpne installasjonssjekklisten. Kontroller at kravene i sjekklisten er oppfylt. Når de er oppfylt, vil produktet laste ned og starte fastvareoppdateringen (indikatorene for batterilading begynner å blinke).
  7. Vent til fastvareoppdateringen av produktet er fullført.

Når oppdateringen er fullført, vises det et varsel i appen som bekreftelse på at oppdateringen var vellykket. Indikatorene for batterilading og Bluetooth lyser kontinuerlig (blinker ikke).

Nederst på produktsiden kan du kontrollere hvilken fastvareversjon som er installert, og hvilken dato den ble installert på.

Hva om fastvareinstallasjonen mislykkes?

Hvis produktet flyttes utenfor Bluetooth-rekkevidde fra Husqvarna Fleet Services™-appen eller Gateway under oppdateringen, vil nedlastings- og installasjonsprosessen bli avbrutt. Den fortsetter så snart produktet er tilkoblet igjen.

Ikke nøl med å kontakte den lokale forhandleren hvis du trenger hjelp.

Slik starter du en fastvareoppdatering på nytt

Oppdatere en Automower®-robotgressklipper

For Automower®-robotgressklippere er prosessen for fastvareoppdatering i Husqvarna Fleet Services™ annerledes enn for andre produkter, ettersom Automower®-robotgressklipperne kommuniserer direkte med Husqvarna-skyen. Se Slik oppdaterer du fastvaren til en Automower®-robotgressklipper med FOTA og Husqvarna Fleet Services™ for mer informasjon.