Slik legger du til og aktiverer du Bluetooth-produkter i Husqvarna Fleet Services™

Produkter med innebygd Bluetooth kan legges til i Husqvarna Fleet Services™ gjennom noen få trinn. Bare følg instruksjonene nedenfor.

Legge til en maskin ved hjelp av Bluetooth

Følg instruksjonene nedenfor for å legge til en maskin ved hjelp av Bluetooth. Når du legger til en helt ny maskin, må du først sette inn et batteri og starte maskinen for å vekke opp sensoren fra hvilemodusen fra fabrikken. Det er ikke nødvendig å starte maskiner som allerede er brukt fra før.

1. Pass på at du er innenfor Bluetooth-rekkevidde for maskinen.
  2. Velg Inventar i Husqvarna Fleet Services™-mobilappen.
  3. Klikk på de tre prikkene øverst til høyre på skjermen.
  4. Velg Legg til maskin. Alle tilgjengelige Bluetooth-maskiner vises da i listen.
  5. Velg maskinen du vil legge til, og gi den et navn som gjør at du enkelt kan identifisere den.
  6. Klikk på Legg til maskin.

Maskinen er nå lagt til i inventaret. Det neste du må gjøre, er å aktivere maskinen for å synkronisere maskinens klokkeslett og dato med Husqvarna Fleet™ Services.

Aktivere maskinen

1. Klikk på Start aktivering. Bluetooth-symbolet lyser opp på maskinen.
  2. Vent til aktiveringen er fullført.
  3. Klikk på Fullfør aktivering.

Produktet er nå klart til å samle inn data og sende dem til Husqvarna Fleet Services™.