Slik får du oversikt over vedlikeholdsplaner og arbeid som er blitt utført på maskinene dine ved å bruke Husqvarna Connect

Husqvarna Connect kan hjelpe deg med å få oversikt over vedlikeholdsplaner og arbeidet som har blitt utført på produktene dine. Hvis du har et Bluetooth-produkt eller en Rider-modell (200-serien eller X-modell), kan du la Husqvarna Connect minne deg automatisk på når tiden er inne for vedlikehold, og den kan lede deg gjennom vedlikeholdsrutinen.

Bluetooth-tilkoblede produkter og Rider-modeller (200-serien eller X-modeller)

Hva slags vedlikehold trenger produktet mitt?

Når tiden er inne for vedlikehold på et Bluetooth-tilkoblet produkt eller en Rider-modell (200-serien eller X-modell), vises en vedlikeholdspåminnelse i form av et skiftenøkkelikon i produktlisten i Husqvarna Connect-appen.

Påminnelse om vedlikehold i Husqvarna Connect – skiftenøkkelikon for vedlikehold

Tidspunktet for vedlikeholdspåminnelsen er basert på hvordan produktet er brukt.

Velg produktet for å se hele meldingen om vedlikehold under fanen Oversikt.

• Husqvarna Connect tilbyr mye ekstra informasjon i vedlikeholdspåminnelsen for Rider-modeller (X-modeller og 200-serien), som hva du kan gjøre og hvilke reservedeler du trenger. Se Bruk av vedlikeholdspåminnelser for Rider-modeller (X-modeller og 200-serien).
  • Bluetooth-produkter må være koblet til Husqvarna Connect-appen med Bluetooth for at påminnelsene skal vises. En vedlikeholdspåminnelse som dukker opp, vises til du velger å fjerne den, uansett om produktet er Bluetooth-tilkoblet eller ikke.

Påminnelse om vedlikehold i Husqvarna Connect – melding om vedlikehold

Fullfør vedlikeholdet

1. Trykk på påminnelsen for å åpne den og se hva slags vedlikehold som er påkrevd.
  2. Utfør påkrevd vedlikehold.
  3. Lagre vedlikeholdet i det digitale serviceheftet om det er ønskelig.
  4. Trykk på Vedlikehold fullført.

Vedlikeholdspåminnelsen blir nå fjernet og informasjonen lagres i det digitale serviceheftet hvis du velger å gjøre det.

Fjerning av en vedlikeholdspåminnelse

Når alt vedlikeholdet er gjennomført og du vil fjerne påminnelsen, åpner du påminnelsen, velger om du vil lagre vedlikeholdet i den digitale serviceboken, og trykker på Vedlikehold fullført.

Vedlikehold er ikke nødvendig

Hvis det ikke er noen ventende vedlikeholdspåminnelser eller feilmeldinger, kan du se et grått skiftenøkkelikon og «Vi er klare!».

Får du ingen påminnelser?

Hvis du ikke får noen vedlikeholdspåminnelser, bør du prøve å oppdatere appen Husqvarna Connect.

Andre produkter

Velg Vedlikehold under fanen Kundestøtte i Husqvarna Connect-appen for å se informasjon om konkrete vedlikeholdsplaner og -aktiviteter for produktet ditt. Her kan du enkelt se hva slags vedlikehold du kan utføre selv og hva som bør utføres av en forhandler.

Følg de trinnvise instruksjonene og før opp det utførte arbeidet i det digitale serviceheftet under Kundestøtte > Servicehefte om ønskelig.