Slik bruker du en BLi-batterilader

Følg instruksjonene for å lade BLi-batteriet så raskt og trygt som mulig:

• Koble batteriladeren til en stikkontakt. Ladelampen blinker én gang.
  • Koble batteriet til batteriladeren. Den grønne ladelampen slås på.
  • Fjern batteriet fra batteriladeren når det er fulladet. Trykk på batteriindikatorknappen for å se batteristatusen.
  • Batteriet er fulladet når alle indikatorlampene på batteriet lyser.
  • Trekk i støpselet for å ta batteriladeren ut av strømuttaket. Ikke dra i ledningen.

Kontroller at BLi-batteriet, batteriladeren og kontaktene på batteriet er rene og tørre.

Ikke sett BLi-batteriet i batteriladeren hvis det er skittent eller vått.