Produktet mitt viser en feilkode eller alarm. Hva bør jeg gjøre?

Hvis Husqvarna-produktet viser en feilkode og du ikke er sikker på hva du skal gjøre, kan du enten sjekke produktassistenten, brukerhåndboken eller appen Husqvarna Connect for å få mer informasjon.

Produktassistent

For mange Husqvarna-produkter kan du søke etter feilkoden eller meldingen i produktassistenten i brukerstøtteseksjonen på Husqvarna.com. Assistenten vil hjelpe deg med å finne en løsning.

Åpne Produktassistent

Brukerhåndbok

Brukerhåndboken har alltid informasjon om hva du skal gjøre. Alle håndbøkene finnes på brukerstøtteseksjonen på Husqvarna.com.

Brukerhåndbok i Husqvarna Connect

Hvis produktet støttes av Husqvarna Connect og du har lagt det til i appen, finner du også brukerhåndboken i appen. Hvis du laster ned håndboken, har du alltid tilgang til den selv om du ikke er tilkoblet.

Slik laster du ned håndboken

1. Åpne appen, og velg produkt.
  2. Velg Brukerstøtte, og klikk på Brukerhåndbok.
  3. Klikk på nedlastingsikonet for å laste ned håndboken.

Husqvarna Connect for Bluetooth-tilkoblede produkter

Hvis produktet ditt er koblet til med Bluetooth og det viser en feil, kan du legge det til Husqvarna Connect og koble til med Bluetooth. En feilmelding vises nå i produktoversikten. Trykk på feilmeldingen for å lese mer om problemet og hva du skal gjøre med det.

Noen Bluetooth-tilkoblede produkter kan også gi et varsel når produktet brukes feil.

Merknad: Dette gjelder bare produkter som støttes av Husqvarna Connect, og som er koblet til med Bluetooth.