Parker gressklipperen hvis værmeldingen varsler frost eller kraftig regn

Gressklipperen tåler litt regn, men plenen vil sannsynligvis se finere ut hvis den ikke slås under kraftig regn eller frost. Vi tilbyr derfor en Smart Connection som parkerer gressklipperen basert på værmeldingen: Parker gressklipperen hvis værmeldingen varsler frost eller kraftig regn.

Aktiver Smart Connection

1. Trykk på Mer knappen og velg Smart Homei Automower® Connect-appen.
  2. Se Kom i gang med Smart Connection-tilkoblinger i Automower® Connect-appenhvis dette er første gang du bruker Smart Connection eller en IFTTT-applet.
  3. Velg Parker gressklipperen hvis værmeldingen varsler frost eller kraftig regn.
  4. Trykk på glidebryteren Koble til vær for å aktivere tilkoblingen.
  5. Velg hvilken gressklipper du vil styre (hvis du har mer enn én gressklipper koblet til Automower® Connect-kontoen din).
  6. Velg hvilket geografisk område værmeldingen skal gjelde for.
  7. Trykk på Lagre.

Etter dette blir gressklipperen parkert hver gang værtjenesten varsler at værmeldingen oppfyller de angitte kriteriene. Legg merke til at denne funksjonen styres av værmeldingen, ikke av hvordan været faktisk viser seg å bli. Værmeldingen og det virkelige været stemmer ikke alltid overens. Dette avhenger av hvor pålitelig værtjenestene er i området der gressklipperen din befinner seg. Se Weather Underground for informasjon om værtjenesten som Smart Home-tilkoblingen bruker.

Gressklipperen vil kjøre som normalt neste gang det går en hel time uten at været oppfyller de angitte kriteriene. Det kan ta tid fra det begynner å regne og frem til gressklipperen får parkert. Dette avhenger av når Automower® Connect-appen synkroniseres med værtjenesten.

Hva slags værvarsel gjør at gressklipperen parkerer?

Gressklipperen parkeres hvis værvarselet oppfyller følgende forhold i det valgte området:

• Frost
  • Regn
  • Regnskurer
  • Kraftig regn
  • Temperaturen synker til under 4°C / 39°F.
  • Temperaturen stiger til over 36°C / 97°F.

Deaktiver Smart Connection

For å deaktivere tilkoblingen slik at gressklipperen ikke parkeres basert på værmeldingen, kobler du den bare fra ved å trykke på glidebryteren igjen.