Må alle brukere ha Husqvarna Fleet Services™-mobilappen?

Det er ikke nødvendig for alle brukere å ha Husqvarna Fleet Services™-mobilappen. Husqvarna Fleet-maskinsensorene registrerer og lagrer maskindata selv uten at en mobil- eller gatewayapp er i nærheten. Hvis du ønsker at den siste kjente posisjonen til en maskin skal registreres, må imidlertid en Husqvarna Fleet Services™-mobilapp kjøre på en telefon innenfor Bluetooth-rekkevidden til sensoren.

For å oppnå kontinuerlig kontroll av den siste kjente posisjonen til alle maskinene er du likevel best tjent med at alle operatørene installerer appen, da avstanden mellom de forskjellige operatørene ute i felten kan være for stor til at appen kan hente signaler fra alle maskinsensorene.