La klipperen din synge «Happy Birthday» for dine nære og kjære

Aktiver Smart Connection

1. Trykk på Mer knappen og velg Smart Homei Automower® Connect-appen.
  2. Se Kom i gang med Smart Connection-tilkoblinger i Automower® Connect-appenhvis dette er første gang du bruker Smart Connection eller en IFTTT-applet.
  3. Velg La klipperen din synge «Happy Birthday» for dine nære og kjære.
  4. Trykk på glidebryteren Koble til dato og klokkeslett for å aktivere tilkoblingen.
  5. Velg datoen og klokkeslettet gressklipperen skal synge på.
  6. Velg hvilken gressklipper du vil styre (hvis du har mer enn én gressklipper koblet til Automower® Connect-kontoen din).
  7. Trykk på Ferdig.

Når du har gjort dette, vil gressklipperen synge «Happy Birthday» på datoen og klokkeslettet du har angitt. Den vil klippe i henhold til tidsplanen mens den synger.

Deaktiver Smart Connection

Hvis du skal deaktivere tilkoblingen slik at den ikke synger «Happy Birthday», trykker du på glidebryteren igjen.