Automower®18.04.2024

Intet sløyfesignal – feilmelding for Automower®

Feilmeldingen Ikke noe sløyfesignal vises når Automower®-robotgressklipperen ikke greier å registrere sløyfesignalet fra avgrensningssløyfen.

Vanlige årsaker:

• Ingen strømtilførsel til ladestasjonen. Strømforsyningsenheten kan være koblet fra et vegguttak, eller det kan ha gått en sikring i huset.
  • Avgrensningssløyfen er ikke riktig koblet til ladestasjonen.
  • Avgrensningssløyfen er ødelagt, for eksempel blitt kuttet av under hagearbeid.

Produktassistenten vår kan hjelpe deg å finne løsningen på det spesifikke tilfellet ditt.

Se også:

Slik finner du et kabelbrudd i Automower®-installasjon din