Hvorfor oppdateres ikke posisjonen til maskinen min når jeg bruker Husqvarna Fleet Services™-mobilappen?

Sjekk følgende hvis du ikke kan se maskinens siste posisjon når du bruker Husqvarna Fleet Services™:

• Pass på at batteriet på maskinsensoren Husqvarna Fleet Services™ har ladning, og at LED-lampen blinker.
  • Sjekk at Husqvarna Fleet Services™ har tilgang til internett.
  • Sjekk at posisjonstjenestene og Bluetooth er slått på, og at du har tillatt at appen Husqvarna Fleet Services™ kan bruke lokasjonstjenester og Bluetooth. Nedenfor finner du instruksjoner for iPhone og Android.

Hvis alt det ovenstående ser greit ut, men du likevel ikke kan se den siste posisjonen, lar du appen kjøre i minst ett minutt. Deretter oppdaterer du maskinlisten og maskinsensorinformasjonen på Husqvarna Fleet Service på nettet eller Husqvarna Fleet Services™-appen du bruker.

iPhone

1. Sjekk at Bluetooth er aktivert på telefonen: Slå på Bluetooth.
  2. Kontroller at du har aktivert Bluetooth-tilgang for appen Husqvarna Fleet Services™:
    1. Trykk på Innstillinger.
    2. Velg Husqvarna Fleet Services™.
    3. Slå på Bluetooth.
    4. Sett Posisjon til Alltid på eller Mens du bruker appen.
      Hvilket posisjonsalternativ du skal velge, avhenger av hvordan du vil bruke appen. Normalt er det nok å velge Mens du bruker appen. Da synkroniseres maskinens posisjon så lenge appen er åpen. Dette sparer batteri på telefonen. Hvis du derimot ønsker å synkronisere posisjonen til maskinene også når appen ikke er åpen, velger du Alltid på. Da vil du alltid kunne spore maskiner som du kanskje har glemt et sted ute i feltet. Men vær klar over at når Alltid på er valgt, blir batteriet på enheten tømt raskere enn normalt.

Android

1. Sjekk at posisjonstilgangen er aktivert på telefonen: Slå på posisjonstilgang på telefonen.
  2. Kontroller at posisjonstilgang er aktivert for appen Husqvarna Fleet Services™: Slå på posisjonstillatelse for en app.
  3. Sjekk at Bluetooth er aktivert i innstillingene til telefonen: Slå på Bluetooth.