Hvordan fungerer Husqvarna Fleet Services™?

Husqvarna Fleet Services™ er en profftjeneste som hjelper deg med å holde oversikt over utstyr ved hjelp av maskinsensorer og innebygde tilkoblingsmuligheter. Du kan bruke tjenesten til å holde oversikt over alle typer maskiner, for eksempel motorsager, robotgressklippere, hekksakser og løvblåsere. Når du er koblet til Husqvarna Fleet Services™, vet du alltid hvor maskinene er, hvor mye de har blitt brukt og når de trenger service eller må skiftes ut.

Hovedkomponenter i Husqvarna Fleet Services™

Husqvarna Fleet Services™-konto

Alle dataene dine lagres trygt i skyen i Husqvarna Fleet Services™-kontoen til organisasjonen din, slik at du får tilgang til dem uansett hvor du er.

Hvordan registrerer jeg bedriften for Husqvarna Fleet Services™?

Husqvarna Fleet Services™-maskinsensor

Husqvarna Fleet Services™-maskinsensor

Fest sensoren til en maskin for å holde oversikt over bruken av utstyr og få kjennskap til utstyrets siste kjente posisjon*. Dataene lagres i sensorens innebygde minne og overføres via Bluetooth til Husqvarna Fleet Services™-appen, ute i felten eller til Husqvarna Fleet Gateway-appen når maskinen er tilbake på lageret. Som et eksempel kan omtrent 3–4 uker med bruksdata lagres på sensoren hvis maskinen brukes åtte timer hver dag.

Husqvarna-maskiner med en innebygd Bluetooth Low Energy-sensor (BLE) er klare til å brukes med Husqvarna Fleet Services™. Dette betyr at du ikke trenger å bestille og installere en Husqvarna Fleet Services™-maskinsensor. I stedet legger du bare produktet til i kontoen din og aktiverer den innebygde sensoren i produktet.

Man trenger ikke eksterne sensorer på Automower®-modeller i 500- eller X-line-serien eller Automower®-enheter som er utstyrt med et Automower® Connect-sett. De bruker innebygde tilkoblingsmuligheter og GPS i stedet. Dette gjør at du kan spore posisjonen og statusen deres, få varsler og endre innstillinger – alt i sanntid på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen.

Slik installerer du en Husqvarna Fleet-maskinsensor som skal brukes med Husqvarna Fleet Services™.

Husqvarna Fleet Services™-mobilapp

Husqvarna Fleet Services™-mobilappen samler inn alle utstyrsdata via Bluetooth med én gang maskinene er innenfor et område på 0–100 meter/109 yards (0–30 m / 32 yd med hindret sikt) fra mobilenheten din. De faktiske resultatene kan variere ut fra mange faktorer. Med appen får du og kollegene dine enkel tilgang til dataene og den siste kjente posisjonen til maskinene deres. Dataene lastes opp til kontoen deres, uansett hvor du er, så lenge enheten er koblet til Internett. Mobilappen er tilgjengelig for iOS og Android.

Husqvarna Fleet Services™ Gateway-app

Husqvarna Fleet Services™ Gateway er «hjemmeløsningen» som overfører de innsamlede dataene fra sensorene via Bluetooth, og laster dem opp til kontoen din. Installer gateway-enheten på oppbevaringsstedet for å laste opp dataene, og sørg for at alt utstyr har blitt sjekket inn på riktig måte når arbeidsdagen er over. Gateway-appen er bare tilgjengelig for Android.

Hva er en Husqvarna Fleet Services™-gateway, og hvordan konfigurerer jeg den?

Husqvarna Fleet Service™-webportal

Når dataene har blitt lastet opp til kontoen din, kan du umiddelbart få tilgang til dem via Husqvarna Fleet Services™-webgrensesnittet fra en datamaskin eller et nettbrett. Alle dataene dine lagres trygt i skyen i Husqvarna Fleet Services™-kontoen til organisasjonen din, slik at du får tilgang til dem uansett hvor du er.

Datainnsamling

Dataene fra utstyret sendes til Husqvarna Fleet Services™ gjennom gatewaten eller Husqvarna Fleet Services™-appen ved hjelp av Bluetooth (med mindre det er en Automower®-robotgressklipper – i så fall brukes mobilnettet i stedet). Data kan samles inn på to måter, enten i felten eller på verkstedet.

• På verkstedet – med Husqvarna Fleet Services™ Gateway-appen
    Hvis du har en Android-enhet med Husqvarna Fleet Services™ Gateway-appen, og den alltid kjøres på verkstedet, lastes alle registrerte data opp automatisk når maskinene er tilbake på lager etter et skift.
  • I felten – med Husqvarna Fleet Services™-mobilappen
    Når du er ute på en jobb og slår av utstyret, enten du skal ta en pause eller er ferdig for dagen, er det enkelt å samle inn alle nye maskindata. Du trenger bare å logge på Husqvarna Fleet Services™-appen på telefonen din. Dataene lastes automatisk opp til kontoen din.

Hvis du kombinerer Husqvarna Fleet Services™-gatewayen og -mobilappen, er maskindataene alltid oppdatert på den skybaserte kontoen og lett tilgjengelige fra hvilken som helst enhet.

Når og hvordan lastes data fra Husqvarna Fleet-maskinsensoren opp til Husqvarna Fleet Services™?

*Sensoren oppgir ikke plasseringen sin selv, men er avhengig av Husqvarna Fleet Services™-mobil- eller gateway-appen.