Hvor finner jeg personvernerklæringen og bruksvilkårene for Husqvarna Connect?

Hvis du ønsker å lese personvernerklæringen eller bruksvilkårene våre, gjør du som følger: Åpne Husqvarna Connect, trykk på de tre prikkene øverst til høyre for å åpne menyen og velg Innstillinger > Juridisk informasjon og Bruksvilkår eller personvernerklæring.

Når du oppretter en konto for Husqvarna Connect eller logger deg på med en eksisterende Husqvarna-konto, innebærer dette en bekreftelse på at du har lest personvernreglene våre og godtar bruksvilkårene. Du kan ikke bruke våre digitale tjenester hvis du ikke godtar disse vilkårene.