Hva er vilkårene for en Husqvarna Fleet Services™-konto?

Vilkår for bedrifter

Når du registrerer en bedrift på Husqvarna Fleet Services™, godtar bedriften følgende:

Denne informasjonen er også tilgjengelig på nettportalen til Husqvarna Fleet Services™. Se Bedrift > Juridisk.

Personvernerklæringen er også tilgjengelig i mobilappen Husqvarna Fleet Services™. Se Innstillinger > Juridisk.

Vilkår for brukere

Når du blir invitert som bruker av en bedriftskonto i Husqvarna Fleet Services™, behøver du ikke å godkjenne noen spesifikke vilkår, som vår avtale om databehandling.

Grunnen er at Husqvarna Fleet Services™ er en B2B-tjeneste (Business-to-Business-tjeneste) – og det er bedriften som registrerer seg på Husqvarna Fleet Services™, som må godkjenne vilkårene våre, ikke brukeren.