Automower®23.04.2024

Hva er ECO-modus og når bør man bruke det?

ECO-modus er en Automower®-innstilling som slår av signalet i avgrensningssløyfen, guidekabelen og ladestasjonen når Automower®-robotgressklipperen er i ladestasjonen.

ECO-modus brukes for å spare energi og unngå forstyrrelser med annet utstyr, for eksempel teleslynger eller garasjedører.

Hvordan fungerer ECO-modus?

Det følgende gjelder når ECO-modus er aktivert:

• LED-indikatoren i ladestasjonen lyser grønt, noe som viser at ECO-modus er aktivert.
  • Signalet i avgrensningssløyfen, guidekabelen og ladestasjonen slås av når produktet er i ladestasjonen.
  • Signalet slås automatisk på når det er planlagt at gressklipperen skal brukes.
  • Signalet slås automatisk av når gressklipperen er parkert.
  • Hvis du vil starte gressklipperen manuelt i arbeidsområdet, trykker du på STOP-knappen før du fjerner gressklipperen fra ladestasjonen.
  • Hvis du ikke trykker inn STOPP før du fjerner gressklipperen fra ladestasjonen, kan ikke gressklipperen startes i arbeidsområdet. Dette er normalt når ECO-modus er aktivert.
  • Hvis gressklipperen går tom for batteri mens den er i drift og deretter settes tilbake i ladestasjonen manuelt, blir ikke sløyfekabelsignalet slått av automatisk.

Slik angir du ECO-modus fra gressklipperdisplayet

Naviger til Innstillinger > ECO-modus og trykk på OK for å aktivere eller deaktivere ECO-modus.

Slik angir du ECO-modus i Automower® Connect

Velg Mer > Innstillinger > Drift og bruk glidebryteren for å aktivere eller deaktivere ECO-modus.