Gi naboen beskjed når gressklipperen trenger tilsyn

Mann som ser på smartklokke

Skal du reise bort en helg eller lenger og vil at noen skal ta hånd om gressklipperen hvis noe skjer med den? Vi har en lur Smart Connection som har nøyaktig dette som formål!

Du kan enkelt og automatisk gi venner beskjed når noe uventet skjer og gressklipperen viser en feilmelding ved å bruke funksjonen Gi naboen beskjed når gressklipperen trenger tilsyn. Slik gjør du det:

Aktiver Smart Connection

1. Trykk på Mer knappen og velg Smart Homei Automower® Connect-appen.
  2. Se Kom i gang med Smart Connection-tilkoblinger i Automower® Connect-appenhvis dette er første gang du bruker Smart Connection eller en IFTTT-applet.
  3. Velg Gi naboen beskjed når gressklipperen trenger tilsyn.
  4. Trykk på glidebryteren Koble til Gmail for å aktivere tilkoblingen.
  5. Hvis dette er første gang du setter opp tilkoblingen, må du logge på Google-kontoen din og godta at IFTTT får tilgang til Gmail og godta at IFTTT sender e-post på dine vegne. Angi påloggingsinformasjonen til Google-kontoen du vil koble til IFTTT.
  6. Velg hvilken gressklipper du vil styre (hvis du har mer enn én gressklipper koblet til Automower® Connect-kontoen din). Kun én gressklipper av gangen kan bli styrt av Smart Connection.
  7. Skriv inn e-postadressene til dem du vil konfigurere som mottakere av meldingen, atskilt med mellomrom eller komma, for eksempel navn1@eksempel.no,navn2@eksempel.no. Du kan legge til opptil 20 e-postadresser.
  8. Trykk på Lagre.

Nå vil de du har oppført på listen over mottakere motta en e-post når det har oppstått en feil med gressklipperen, inkludert informasjon om feilen og om hvor gressklipperen befinner seg.

Husk å dele PIN-koden til gressklipperen med mottakerne på listen hvis du vil at de skal ha mulighet til å fikse problemer som oppstår.

Deaktiver Smart Connection

Hvis du vil deaktivere Smart Connection slik at den ikke sender varslinger når det har oppstått en feil med gressklipperen, kobler du den bare fra ved å trykke på glidebryteren igjen.