Razmatrate kupovinu mašine? Razmislite ponovo.

Stalno preispitujemo i ponovo razmišljamo o tome kako dizajniramo proizvode i usluge kako bismo doprineli održivoj budućnosti. U nastavku je nekoliko primera onoga čime je ovo razmišljanje do sada rezultiralo. Saznajte više i inspirišite se u pogledu toga kako da delujete i šta da kupite, kako biste osigurali da vaše buduće odluke budu korisne za vas, vaše preduzeće i našu planetu.

Održivi rad širokog spektra

Ovde ćete pronaći članke u kojima se prikazuje neki od našeg raznovrsnog rada i inicijativa koji na različite načine čini naše živote održivijim – danas koliko i sutra.

Living city digital event 2020 - image
Istaknuti delovi sa digitalnog događaja Living City 2021.
Organizujemo godišnju međunarodnu konferenciju – sada pod nazivom Living City – o tome kako pametno uređenje prostora, satelitski podaci, povezani proizvodi i nove tehnologije mogu da unaprede urbane oblasti i stvore zelenije, življe gradove.
Pročitajte o događaju Husqvarna Living City
Battery Box Tools for You
Koristite nečiju mašinu
Verujemo da bi deljenje opreme moglo biti odlično dopunjavanje u budućnosti. Stoga, predstavljamo test projekte kao što je „Tools for You”
Fleet Services Carbon footprint
Napravite manji otisak
Ako radite kao profesionalac i prebacujete se sa benzinskih na akumulatorske mašine, možete da vidite uticaj na životnu sredinu od svake radnje koju preduzmete. Sve to zahvaljujući našoj digitalnoj funkciji Kalkulatora karbonskog otiska.
Pročitajte više
X-Torq hero
Čistije radno mesto
Iako imamo moćne akumulatorske proizvode, ponekad vam trebaju benzinske mašine za zaista teške zadatke. Na sreću, tehnologija našeg X-Torq® motora značajno smanjuje emisije izduvnih gasova. Dobro za vas i ljude u vašoj okolini.
Pročitajte o X-Torq®
AI satelit nadgleda zelene površine
Zelene površine su pluća gradova i doprinose dobrom fizičkom i mentalnom zdravlju građana. Za praćenje javnih zelenih površina, napravili smo HUGSI (Husqvarna Indeks urbanih zelenih površina) – sjajne uvide koje je prikupila veštačka inteligencija.
Pročitajte o HUGSI
Forest
Održivost – vitalni deo naše DNK
Sustainovate je naš način integrisanja održivosti u svaki deo našeg poslovanja. Usidren je u našoj strasti za inovacijama i težnji da povežemo ljude sa prirodom.
Pročitajte o našoj posvećenosti održivosti

Svedočanstva kupaca – Husqvarna profesionalna serija akumulatora

Sve zelene površine u gradu Vajsenfels se održavaju pomoću akumulatorskih proizvoda iz kompanije Husqvarna. Rukovaoci su oduševljeni efikasnošću mašina. A ljudi koji žive u okolini, niskim nivoima buke. „Oni ne veruju da mi radimo jer nas ne mogu čuti. A mi smo odavno završili posao. Samo to nisu čuli”, kaže rukovalac.
Javno uređenje prostora, Vajsenfels, Nemačka