525RJX 967175801
  1. Brze činjenice
  2. Preporučeni proizvodi
Svedočanstva

Stručnjak za hortikulturu Melisa Mekferson o trimeru Husqvarna 525: „Mogu da radim ceo dan a da ne trepnem.“

Ergonomija, ekonomična potrošnja goriva i mašina kojom je zadovoljstvo raditi. To su stvari zbog kojih je trimer Husqvarna 525 vredan hvale, kaže Melisa Mekferson, stručnjak za hortikulturu. „Moj šegrt se svaki dan otima sa mnom oko tog trimera“, kaže Melisa, ali i dodaje: „Ja sam ipak gazda.“

Brze činjenice
Ime: Melisa Mekferson

Starost: 39 godina

Rodno mesto: Takoma, Novi Južni Vels, Australija

Zanimanje: Rukovodilac održavanja zelenih površina tržnog centra na centralnoj obali, u Novom Južnom Velsu u Australiji,

Oprema: Rider, trimer, lančana testera, teleskopska testera, štapne makaze za živu ogradu


525 Grass Trimmer, Melissa McPherson

Kao rukovodilac održavanja zelenih površina tržnog centra na centralnoj obali u Novom Južnom Velsu u Australiji, Melise Mekferson se bavi svim od nege travnjaka do čupanja korova, šišanja žive ograde i uklanjanja drveća. Zna kakva oprema joj treba da bi mogla da najbolje radi.

Melisa koristi trimer za travu Husqvarna 525 već godinu dana. Iako je ispočetka bila sumnjičava, uskoro je postala zadivljena načinom na koji joj je omogućavao da radi. „Radim u oblasti hortikulture 20 godina, i moje iskustvo sa mašinama koje su ovako lagane govori da se lako kvare.

Međutim, ova je i dalje ista kao kad sam je iznela iz prodavnice. A toliko je lagana da bez problema mogu da je koristim dva puna radna dana zaredom a da ne povredim ruke i ramena”, kaže Melisa Mekferson.

Kako biste uporedili Husqvarna 525 sa trimerima drugih brendova?

„Vrlo je mali potrošač. Koristila sam trimere drugih brendova – oni začas svuku rezervoar goriva, u poređenju sa ovim – i često zvekeću dok rade. Posle tri sata rada nekim trimerom, imam utisak da su mi se ruke istegle do zemlje. Kad koristim 525, mogu da radim ceo dan a da ne trepnem. Nivo vibracija je mnogo niži.”

Da li biste preporučili Husqvarna 525 drugima?

„Svakako. Ljudi koji posećuju tržni centar me povremeno pitaju za savet, i uvek preporučim 525. Čak i ako ćete ga koristiti samo za dvorište, ipak bih preporučila 525 umesto jeftinijeg modela. Dobićete i bolji i trajniji trimer. Vrlo je lepo raditi njime.”