Tri porodice testiraju alate sa akumulatorskim pogonom

Porodice su zamenile benzinsku i opremu sa električnim kablovima za različite proizvode iz naše akumulatorske palete. Svima se dopala prikladnost imanja samo jednog akumulatora koji radi u svim različitim Husqvarna alatima. Sveukupno, ustanovili su da su mnogo lakši za korišćenje i rukovanje, manje uznemiravaju njihove komšije a jednako moćni kao i proizvodi sa benzinskim pogonom.

  • 55% na koje utiče buka – Porodice su imale veće pouzdanje tokom rada u bašti znajući da je uznemiravanje za njihove komšije smanjeno na minimum.
  • 29% lakše – Svaka je porodica bila iznenađena koliko su ručni alati bili lakši i jednostavniji u poređenju sa alatima na benzinski pogon.
  • 18% tiše – Alati sa pogonom na akumulatore koje su porodice koristile su mnogo tiši, što im je dalo slobodu da obavljaju poslove u bašti kad god požele, bez straha od uznemiravanja njihovih komšija.
Silent neighbourhood - family
U poređenju sa starom, ovo je mnogo bolje
Anika i Matijas vole radove u bašti, ali isto tako žele da izbegnu uznemiravanje komšija tokom njihovog rada.
Silent neighbourhood - family
Ne morate uopšte da imate benzin kod kuće
Sa dvoje male dece koja trčkaraju naokolo, Kal i Anki bi zaista mogli da zamisle koristi nemanja brige o skladištenju benzina na njihovom imanju.
Silent neighbourhood - family
Tako je jednostavno samo ih staviti u automobil i doneti u vikendicu
Fredrik i Linda vole da odu u vikendicu; njima su potrebni alati koje je lako transportovati, koji su izuzetno pouzdani i koji neće napraviti štetu u automobilu.
Silent neighbourhood

Sistem sa jednim akumulatorom

Brzo prebacite isti akumulator u trimerima za travnjake, trimerima za travu, duvačima lišća, motornim testerama i makazama za živu ogradu i nastavite sa radom.

silent neighbourhood

Tihi baštenski rad

Nivo buke naših akumulatorskih mašina je za do 17 dB(A) niži u odnosu na tradicionalne mašine sa benzinskim pogonom, što rezultira manje bučnim radnim okruženjem.

Silent neighbourhood

Istinski učinak

Ista snaga koju biste očekivali od benzinskog motora, ali bez štetnih emisija i potrošnje goriva. Umesto dosipanja goriva, jednostavno zamenite akumulatore i nastavite da radite.

silent neighbourhood

Komšijsko deljenje

Zamislite da vi i vaše komšije posedujete sopstveni akumulator, ali delite među sobom alate. To je mnogo efikasniji način skladištenja i održavanja sve vaše opreme, a pogon na akumulator to omogućava.