Automower®15.12.2022

Savienojuma noņemšana starp IFTTT un Automower® Connect kontu

Lai noņemtu savienojumu starp IFTTT un Automower® Connect kontu, ir jānoņem Husqvarna Automower® pakalpojums no sava IFTTT konta.

  1. Piesakieties IFTTT ar kontu, kuru nevēlaties izmantot Automower® robotizētā zāles pļāvēja kontrolei.
  2. Noklikšķiniet uz e-pasta adreses, lai piekļūtu konta iestatījumiem.
  3. Atlasiet My Services (Mani pakalpojumi) > Husqvarna Automower®.
  4. Noklikšķiniet uz iestatījumu simbola un noklikšķiniet uz Remove (Noņemt).

Tagad Automower® Connect konts vairs nav savienots ar IFTTT kontu.

Vai šis raksts bija noderīgs?
Vai nepieciešama papildu palīdzība?