Backpack Blower 580BT / 580 BTS Mark II

Din partner för effektivt markarbete

Företag som testar Husqvarna ser goda anledningar till att köpa Husqvarna. Vi erbjuder ett brett utbud av användarvänliga produkter som är utformade för att öka produktiviteten på områden som gräsmatta, trädgård och trädvård. De får också inblick i arbetsmetoder genom Fleet Services som bidrar till ökad lönsamhet. Och de får en chans att samarbeta med Husqvarna och vårt nätverk av lokala återförsäljare som erbjuder den kunskap och de tjänster som krävs för optimal prestanda. De får de lösningar de behöver för att förbättra verksamheten.

Brushcutter 545RXT

Bättre verktyg. Bättre team.

Vi på Husqvarna vet tack vare vår långa erfarenhet av arbete med landskapsarkitekts- och naturvårdsproffs, där vi har delat på utmaningarna, att nyckeln till produktivitet är operatörens effektivitet. Därför är alla Husqvarnas kommersiella produkter avsiktligt designade runt användaren.

Produkter utvecklade för trädgårdsanläggare, av trädgårdsanläggare

Säg hej till dina nya kollegor
Efter mer än 20 års erfarenhet av banbrytande robotgräsklippare är vi stolta över att kunna presentera tillskottet till vårt professionella Automower®-sortiment. Oavsett om du tar hand om gräsmattorna i allmänna parker, kommersiella inrättningar eller på en privat egendom är dessa robotgräsklippare en fantastisk investering som du kan lita på för att ge alla gräsmattor en jämn och fin kvalitet, så att du kan lägga tid, pengar och ansträngning på andra saker.

 • Arbetar outtröttligt dygnet runt under alla förhållanden
 • En bra investering som drastiskt minskar dina driftskostnader
 • Skapar en jämn och fin gräsmatta tack vare de tre rakbladsvassa knivarna
 • Praktiskt taget tyst – arbetar överallt utan att störa någon
 • Husqvarna Fleet Services™ för total kontroll var du än befinner dig

Läs mer om våra professionella robotgräsklippare

Tuffa jobb kräver enkel hantering
Husqvarnas röjsågar och trimmers är konstruerade för att klara av de mest krävande jobben. De är inte bara tillförlitliga, kraftfulla och effektiva, utan även välbalanserade, lätta och enkla att hantera. Så att du får perfekt resultat på mycket kortare tid.

 • Låga vibrationer möjliggör längre arbetspass och minskad risk för skador
 • Högteknologiska motorer ger hög bränsleeffektivitet och låga utsläpp
 • Bakre stötskydd skyddar bränsletanken och startmotorn
 • Ergonomiskt utformade selar med användaren i fokus gör arbetet mindre ansträngande och effektivare

Lär dig mer om våra röjsågar

Lär dig mer om våra grästrimmers

Enkel häckklippning
Våra häcksaxar är kraftfulla, men ändå lätta och välbalanserade. De är fulla av smarta funktioner, som vridbara handtag, som gör att du kan arbeta snabbt och effektivt – även i de mest krävande situationerna.

 • Avancerat antivibrationssystem håller dig alert och produktiv
 • Tålig design som ger längre drifttid
 • Vassa blad med optimerad klippvinkel, hastighet och stor knivöppning för kapning av tjocka grenar
 • Långt skaft och lång klinga för ökad produktivitet

Läs mer om våra häcksaxar

Hög effekt som märks men inte känns
Våra blåsare har unika fläktar som genererar hög lufthastighet och kraftfullt luftflöde. Varje detalj, från bränsletankens kapacitet till munstyckets form, är optimerad för prestanda som gör din arbetsdag lönsammare och bekvämare.

 • Kraftfulla blåsare som kan blåsa bort blöta lövhögar
 • Perfekt balanserade så att du inte behöver anstränga axlarna
 • Fläktarna är designade för maximal lufthastighet med minimal turbulens och luftförlust

Lär dig mer om våra lövblåsare

Få mer gjort på kortare tid
Vi vill att ditt arbete förlöper smidigt, säkert och effektivt när du använder våra stångsågar. Därför fokuserar vi precis lika mycket på de funktioner som gör sågen lättanvänd som på kraft och acceleration. På så sätt får du garanterat ett verktyg som inte begränsar ditt arbete, utan låter dig ta itu med jobbet.

 • Testade under extrema förhållanden
 • Överlägsen manövrerbarhet
 • Mer kraft, lägre bränsleförbrukning och lägre utsläpp

Lär dig mer om våra stångsågar

Spara tid med smartare gräsklippning
Hög effekt och extrem mångsidighet i ett kompakt, hållbart format. Det är det vinnande konceptet bakom de yrkesklassade frontrotorklipparna från Husqvarna. Dessa kvicka maskiner med deras breda klippaggregat och användbara tillbehör bidrar till att öka den dagliga omsättningen. Våra frontrotorklippare har en snäv svängradie som sparar tid vid svängning.

 • Nå överallt tack vare klippaggregatet med låg profil
 • Överlägset grepp och stabilitet i sluttningar
 • Mångsidig användning för produktivitet hela året

Lär dig mer om våra åkbara frontrotorklippare

Hög prestanda när och var som helst
Våra batteriprodukter är lätta och tysta nog att användas i alla miljöer. De passar även perfekt för arbete under långa arbetspass – och inomhus – eftersom de knappt vibrerar eller avger några avgaser. Om du använder ett ryggburet batteri kan du arbeta hela dagen, medan det går snabbt att ladda och enkelt att byta ut våra inbyggda batterier.

 • Höga prestanda
 • Sparar pengar på lång sikt
 • Låg vikt och välbalanserad
 • Inga avgaser, mindre buller
 • Användning i alla väder

Läs mer om våra batteriprodukter

Ökad prestanda med Husqvarnas originaltillbehör
Varför låta dålig utrustning hindra dig? Med Husqvarnas originaltillbehör kan du fortsätta arbeta – och leverera fantastiska resultat i tid. Genom att välja Husqvarnas originaltillbehör och smörjmedel från vårt omfattande produktsortiment garanteras du samma höga kvalitet under produktens hela livstid.

Läs mer om våra originaltillbehör

Ett enklare sätt att hålla koll på din utrustning
Sätt en sensor på dina maskiner (även maskiner från andra tillverkare) så vet du alltid var maskinerna är, hur mycket de har använts, när de behöver service eller bytas ut och mycket mer.

 • Fullständig kontroll över lagret
 • Platsinformation för all utrustning
 • Uppdaterad användningsstatistik
 • Underlag för service/byte

Upptäck Husqvarna Fleet Services™

Kundkommentarer – Ta reda på varför företag byter till Husqvarna

Med över 325 års erfarenhet av innovation och finess har dagens Husqvarna-verktyg banbrytande prestanda, tillförlitlighet i världsklass och kontinuerlig komfort under längre användning. Så att din personal kan arbeta smartare, inte hårdare.

ISS Facility Services, Storbritannien
ISS Facility Services tillhandahåller tillförlitliga tjänster inom landskapsarkitektur i Lake District i norra England.  Driftschefen Craig Hunter säger att ”en av de främsta anledningarna till att vi har hållit oss till Husqvarna så länge är att vår personal då kan leverera på daglig basis. Utrustningen är bekväm, vibrationsnivåerna är låga och haverierna är minimala.”

Weissenfels, Tyskland
Den tyska staden Weissenfels infordrade anbud när de skulle byta till en batteridriven maskinpark och granskade noggrant de olika alternativen. Alla produkter som erbjöds testades av stadens trädgårdsanläggare, och i slutändan var valet enkelt. Ta reda på varför man valde Husqvarnas produkter.
Gesvres Entretien, Frankrike
Landskapsarkitektföretaget Gesvres Entretien, som sköter parker och idrottsanläggningar i Carquefou i Frankrike, har haft en lyckad relation med Husqvarna i snart två år. Se vad deras team har att säga om den effekt Husqvarnas produkter och tjänster har haft både på deras dagliga arbete och den övergripande verksamheten.
Trollhättans kyrkogårdsförvaltning, Sverige
Kyrkogårdsförvaltningen i Trollhättan förvaltar 18 hektar mark, och 2013 beslöt ledningen att övergå till att använda batteridrivna produkter. Medarbetarna var inte särskilt entusiastiska, men det blev det ändring på när de väl hade fått testköra de nya batteridrivna Husqvarnas-produkterna. Maskinerna blev istället snabbt de populäraste att arbeta med.

Professionell support för professionella användare

Utöka verksamheten med oss
Vi tar hänsyn till dina behov, delar dina utmaningar och utvecklar lösningar tillsammans med dig för att utöka din verksamhet. Oavsett om du är bekymrad över maskinparkens sammansättning, underhållsstrategi, teamoptimering, utrustningsfinansiering eller något annat så kan Husqvarnas återförsäljare hjälpa dig att hitta lösningar för dina utmaningar. För hjälp med att hitta rätt produkt kan du kontakta den lokala återförsäljaren som kan ge dig en fullständig demonstration så att du och teamet kan utvärdera våra produkter ordentligt.

Finansiering som passar dig
Vi vill att du har tillgång till de maskiner som passar just dina behov bäst. Att ha rätt utrustning för jobbet är avgörande för effektiviteten och lönsamheten. Prata med din Husqvarna-återförsäljare om olika finansieringsalternativ inför nästa maskininköp.

Ökad prestanda med Husqvarnas originaltillbehör
Varför låta dålig utrustning hindra dig? Med Husqvarnas originaltillbehör kan du fortsätta arbeta – och leverera fantastiska resultat i tid. Genom att välja Husqvarnas originaltillbehör och smörjmedel från vårt omfattande produktsortiment garanteras du samma höga kvalitet under produktens hela livstid.

Läs mer om våra originaltillbehör

Ökad prestanda med Husqvarnas originalreservdelar
Alla delar av Husqvarnas maskiner genomgår noggranna tester för att säkerställa optimal interaktion med övriga komponenter. På så sätt förlänger Husqvarnas originalreservdelar maskinernas livslängd och bidrar till att garantera säker och tillförlitlig prestanda under hela livstiden.

Läs mer om våra originalreservdelar

Säkra din produktivitet med optimal utrustning
Produktsortimentet från Husqvarna är ett av de mest omfattande på marknaden. Eftersom vi har fler produkter att välja bland är sannolikheten att du ska hitta en maskin som passar dina behov större. Låt oss hjälpa dig att optimera din maskinparks sammansättning med rätt maskiner och utrustning samt utbildning för optimal användning.

Minimera driftavbrotten med förebyggande underhåll och reparationer
All service utförs av auktoriserade tekniker hos våra återförsäljare, som specialiserar sig på de produkter som du använder. Många verkstäder erbjuder fasta priser för all typ av service, och med varje produkt följer en detaljerad serviceplan, indelad i tidsintervall. Genom att utföra regelbundet underhåll av maskinen och lämna in den på service enligt de rekommenderade intervallen minimeras risken för plötsliga driftavbrott och maskinen kommer att fortsätta att prestera optimalt.

I EG-direktiv 2002/44/EG anges minimikraven för hur arbetare ska skyddas mot hälso- och säkerhetsrisker som uppstår eller kan uppstå när arbetarna utsätts för mekaniska vibrationer.

Läs mer om vibrationer

Hämta Husqvarnas bruksanvisningar och andra praktiska dokument.
Hitta bruksanvisningar och material att hämta