525RJX 967175801
  1. Snabba fakta
  2. Rekommenderade produkter
Kundkommentarer

Hortonomen Melissa McPherson om trimmern Husqvarna 525: ”Jag kan utan problem arbeta hela dagen”

Ergonomisk och bränsleeffektiv maskin som det är ett nöje att arbeta med. Det är egenskaper som gör att hortonomen Melissa McPherson envisas med att ta trimmern Husqvarna 525 i försvar. ”Min lärling och jag tjafsar om den vareviga dag”, säger Melissa McPherson och tillägger: ”Jag går segrande ur striden varje gång.”

Snabba fakta
Namn: Melissa McPherson

Ålder: 39 years

Bor: Tacoma, NSW, Australia

Yrke: Områdesförvaltare vid ett köpcentrum i New South Wales i Australien,

Utrustning: Rider, trimmer, motorsåg, stångsåg, stånghäcksax


525 Grass Trimmer, Melissa McPherson

Som områdesförvaltare vid ett köpcentrum i New South Wales i Australien gör Melissa McPherson allt från att vårda gräsmattorna till att rensa ogräs, klippa häckar och fälla träd. Hon vet vilken utrustning hon behöver för att utföra sitt arbete på bästa sätt.

Melissa har haft sin Husqvarna 525-grästrimmer – eller ”whipper snipper” som de kallas i Australien – i ett år nu. Och även om hon var lite tveksam i början imponerades hon snart av hur mycket maskinen förbättrade hennes produktivitet. ”Jag har arbetat med trädgårdsskötsel i tjugo år och min erfarenhet av så här lätta maskiner är att de lätt går sönder.

Men den här trimmern är precis lika bra idag som när den var helt ny. Och tack vare att den är så lätt kan jag utan problem arbeta två dagar i rad, åtta timmar om dagen, utan att få ont i armar och axlar”, säger Melissa McPherson.

Hur står sig Husqvarna 525 i jämförelse med trimrar från andra tillverkare?

”Den är extremt bränslesnål. Jag har arbetat med trimmers från andra tillverkare som kör slut på en tank på nolltid jämfört med min Husqvarna, och de är ofta rätt skramliga. När jag har kört tre timmar med någon annan trimmer känns det som om armarna är två meter långa. Med min 525 kan jag utan problem hålla på hela dagen. Den har betydligt lägre vibrationsnivå.”

Skulle du rekommendera Husqvarna 525 till andra?

”Absolut. När folk kommer fram till mig i köpcentret och ber om råd brukar jag alltid rekommendera 525. Även om de bara ska använda den hemma i trädgården skulle jag vilja påstå att det är värt att investera i en 525 istället för någon lågprismodell. Då får du en bättre trimmer som håller längre. Det är helt enkelt en väldigt smidig maskin att arbeta med.”