Battery Box Tools for You
Produkter och innovationer

Batteriprodukter för delning via digitala redskapsbodar

Delningsekonomin är ett bra och ansvarsfullt sätt att använda produkter som gynnar både människors ekonomi och vår miljö. Vi tror att den här modellen passar perfekt för trädgårdsredskap. Därför går det nu att dela våra batteridrivna maskiner genom att hyra dem från digitala redskapsbodar som vi kallar Tools for You i många länder.

Vi genomförde vårt första pilottest, Husqvarna batterilåda, under 2017. Utifrån dessa erfarenheter utvecklar vi nu konceptet med delade redskap ytterligare. Tools for You består av en mobilapp, en redskapsbod med Bluetooth®-styrt lås och sju fack för häcksaxar, blåsare, stångsågar, motorsågar, trimrar, röjsågar och batteriladdare.

Nästa verktyg finns nära till hands

Med Tools for You-appen kan du se instruktionsvideor, boka, betala och öppna facken. När produkten returneras genomgår den grundlig service och laddas fullt av en auktoriserad Husqvarna-partner.

Tools for You

Redo att prova? Läs mer om hur du kommer igång här.

läs mer

Pilotstudie för utforskning av samägande

Tools for You har testats i Australien, USA, Frankrike, Tyskland, Belgien, Österrike, Nederländerna, Schweiz och de flesta länder i Norden. Vi håller även på med en pilotstudie tillsammans med ihopa.com, en plattform för samägande som hjälper husägare i samma grannskap att komma i kontakt med varandra för att köpa redskap tillsammans och maxa nyttjandegraden för produkter som motorsågar och häcksaxar.

Hållbarhet

Läs mer om vårt hållbarhetsengagemang

Läs mer