Automower 550H

Tjäna mer genom att lägga mindre tid på att klippa gräs

Trädgårdsanläggare runt om i världen vet att underhåll av gräsmattor är en tidskrävande verksamhet där det är svårt att göra vinst. Men allt fler upptäcker att det finns en enkel lösning på detta. En lösning som ökar produktiviteten, frigör tid, ger perfekta resultat och minskar miljöpåverkan. Lösningen kallas Automower®.

450X

En kostnadseffektiv lösning

Underhåll av gräsytor är krävande vad gäller tid, arbetskraft och utrustning. Automower® erbjuder lägre totalkostnad och minskar behovet av arbetskraft, vilket hjälper dig att få tid för andra uppgifter, så att du kan öka din lönsamhet. Robotgräsklippare är förutsägbara, vilket är till nytta vid optimerad planering för hög- och lågsäsong.

Automower landscape image

Respekterar bestämmelserna

För professionella trädgårdsanläggare är restriktioner och regionala föreskrifter beträffande föroreningar, buller och utsläpp av CO2 en allt viktigare faktor att ta hänsyn till. Inte minst eftersom hållbarhet ofta är en avgörande faktor i anbudsprocesser. Genom att välja Automower® når du dina egna hållbarhetsmål och tar täten inför framtida affärer.

Kundkommentarer

Deltour Paysage, Cambrai, Frankrike

”Fördelarna med Automower® är att vi får nya kunder och att vi blir kända för att använda branschledande teknik. Vi har installerat de här robotgräsklipparna i tre år nu och har bara fått positiv feedback.” – Daniel de Bruycker, trädgårdsanläggare

Fleet Services Inventory iPad Automower

Håll koll på din utrustning

Glöm manuella kontroller. Med vårt digitala hanteringsverktyg Husqvarna Fleet Services™ håller du dig uppdaterad och kan hantera dina batteridrivna maskiner (samt bensindriven utrustning) var du än befinner dig. Via en mobil, surfplatta eller bärbar dator får du tillgång till en kartvy över dina maskiner, detaljerad statistik samt servicehistorik för varje maskin – och du får aviseringar när det är dags att serva maskinerna.