Automower 550

Odla en grönare stad

Fler och fler städer runt om i världen börjar inse hur viktiga parker och trädgårdar är för att skapa en attraktiv stadsmiljö för lokalbor och besökare. Du som ansvarar för skötseln av offentliga miljöer har med Automower® möjlighet att uppnå perfekta klippresultat, samtidigt som påfrestningen på budgeten minskar utan att du behöver oroa dig för oljud och avgaser.

Automower landscape image

Minska din miljöpåverkan

Automower® är inte bara ett ypperligt tillfälle för dig att förbättra den lokala stadsmiljön. Ett byte till batteridrivna robotgräsklippare är också ett enkelt sätt för dig att minska dina CO2-utsläpp, vilket ger dig möjlighet att bidra till en mer hållbar värld och leda vägen för andra städer.

450X by school

Lägg mindre av budgeten på gräsmattan

De utmärkta klippresultaten är inte den enda anledningen att älska Automower®. Tack vare låg totalkostnad och självgående drift får du också jobbet gjort billigare med mindre ansträngning, vilket är ett väldigt bra argument för ett byte. Och viktigast av allt – du får mer tid och kan lägga mer av budgeten på andra uppgifter än att klippa gräs, för att utveckla den lokala miljön ännu mer.

Kundkommentarer

Skollokaler i Edinburgh, Skottland

”Jag måste medge att första gången jag såg dem tänkte jag att ’det här kommer inte fungera. De här små maskinerna kan inte göra det en traktor kan göra.’ Och jag kan bara säga att jag blev glatt överraskad eftersom de har bevisat att de kan just det. I själva verket gör de mer – resultaten är bättre än tidigare.” Derek Dickson, arbetsledare

Fleet Services Inventory iPad Automower

Håll koll på din utrustning

Glöm manuella kontroller. Med vårt digitala hanteringsverktyg Husqvarna Fleet Services™ håller du dig uppdaterad och kan hantera dina batteridrivna maskiner (samt bensindriven utrustning) var du än befinner dig. Via en mobil, surfplatta eller bärbar dator får du tillgång till en kartvy över dina maskiner, detaljerad statistik samt servicehistorik för varje maskin – och du får aviseringar när det är dags att serva maskinerna.